The Last of Us part 2 ne zaman PC'ye gelecek?

BluTV ücretli mi peki?
Evet maalesef öyle. ama bu yapıma olan fanlığım bunun önüne geçiyor.
Evet hocam ücretli. Ücretsiz nereden izlenir bilmiyorum. Telegramda dizi grupları falan oluyor. Sitelerde bulamazsanız oralara bakabilirsiniz.

Evet dizideki kız gerçekten çok yanlış bir oyuncu seçimi. Ben ilk bölümden kapattım diziyi. Oyunun hikayesinin dışına fazla çıkmıyor zaten. Bence izlenmez.

Evet dizideki kız gerçekten çok yanlış bir oyuncu seçimi. Ben ilk bölümden kapattım diziyi. Oyunun hikayesinin dışına fazla çıkmıyor zaten. Bence izlenmez.
Bayağı bir yanlış seçim evet. bu yapımın ilk oyunu çıktı sonra dizisi çıktı. oyunda günümüz oyunu realistik bir oyun yani bunu göze alarak diziye oyundaki Ellie'ye benzeyen birilerini bulmaları gerekirdi. diziyi izlemeye gerek bile kalmadan karakterin kendisini gördüğümde direk soğudum. bu yakınlarda izleme kararı aldım o da izleyemedim maalesef sitelerde yok.

2-3 yıl diyen arkadaşların fikrine katılmıyorum. Çünkü sağlam kaynaktan iddia geldi. Gelecek ay duyurulacağını söyledi. Bunu söyleyen kişi ise Ghost of Tsushima PC Portunu, God of War PC Portunu falan doğru bilmiş birisi; Silknight.

hocam last of us 2 ye özel filme ne varmış 2025 çıkacak diye tahminim film ile aynı vakitlerde çıkartırlar bence bi şubat - mart arası gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…