The Last of Us Part 2 ne zaman PC'ye gelecek?

En son mart ayında iddia eden Twitter kullanıcısı siknigth, The Last of Us Part 2'nin nisan ayında PC için duyurulacak demişti mayıs ayına geldik ve asılsız çıktı, bunu iddia eden Twitter kullanıcısı hesabını kapattı.

Kısaca 2025'te dizisinin 2.sezonu çıkacak ve o dönemler'de çıkar diye düşünüyorum ama son bahar daha çok var her şey olabilir.

Öncesinde birçok iddiasi tutmuş tanınmış birisi olan billbil-kun, God of War: Ragnarök mayıs ayı icerisinde PC için duyurulacak demişti ve duyuru tarihi yaklaşıyormuş, bu ay içinde Sony PlayStation Showcase etkinliği yapacakmış soylentilere göre, Ya'da diğer Sony PC'ye gelen Oyunlar'da olduğu gibi direkt duyururlar.

God of War: Ragnarök ile ilgili haberleri bu hafta içinde duymamız olası diye düşünüyorum.

En son mart ayında iddia eden Twitter kullanıcısı siknigth, The Last of Us Part 2'nin nisan ayında PC için duyurulacak demişti mayıs ayına geldik ve asılsız çıktı, bunu iddia eden Twitter kullanıcısı hesabını kapattı.

Kısaca 2025'te dizisinin 2.sezonu çıkacak ve o dönemler'de çıkar diye düşünüyorum ama son bahar daha çok var her şey olabilir.

Öncesinde birçok iddiasi tutmuş tanınmış birisi olan billbil-kun, God of War: Ragnarök mayıs ayı icerisinde PC için duyurulacak demişti ve duyuru tarihi yaklaşıyormuş, bu ay içinde Sony PlayStation Showcase etkinliği yapacakmış soylentilere göre, Ya'da diğer Sony PC'ye gelen Oyunlar'da olduğu gibi direkt duyururlar.

God of War: Ragnarök ile ilgili haberleri bu hafta içinde duymamız olası diye düşünüyorum.

O da olur fark etmez ama 2025 çok uzun bir süre oluyor.

Sistem gereksinimleri nolur acaba? Bi RTX 2060 ister gibi, istesinde.

Konudan bir tık bağımsız konuşacağım. Part 1'i bitirdim part 2'yi heyecanla beklerken dayanamayıp izlemeye başladım ancak oyunda olan bazı üzücü olaylar sebebiyle dayanamayıp kapadım. Kendim oynayacağım part 2 bilgisayara gelince.

Spider-Man 2 30 Ocak 2025 çıkacak, The Last of Us Part 2 PC duyurusuna daha çok var dizisi ilk bahar aylarında çıkacak tahmini The Last of Us Part 2 Haziran temmuz gibi PC tarafına çıkışını yapar diye düşünüyorum.

Spider-Man 2 pre order henüz daha açılmadı bu ay sonu veya aralık ayının başında açarlar diye umut ediyorum, ocak ayında PC tarafına gelecek oyunlar hakkında yeni duyurular da görebiliriz.

Sony çok naz yaptı The Last of Us Part 2 için en çok beklediğim tek Sony oyunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı