The Last of Us Part 2 PC Portu yakında duyurulabilir

Hocam 8 de yetsin artık ya. 3050 ti laptop var abimde mesela 4 gb ona üzülüyorum.
Hani benim için sorun yokta, High ayar benim için ultra ile aynı zaten. Ama şu sıfır bilgi ile 4060Tİ 8GB yetmiyor birader 16GB alın diyenlere malzeme çıkıyor. Ona yanarım.

Hani benim için sorun yokta, High ayar benim için ultra ile aynı zaten. Ama şu sıfır bilgi ile 4060Tİ 8GB yetmiyor birader 16GB alın diyenlere malzeme çıkıyor. Ona yanarım.
Umarım bu sefer Naughty Dog bizi hayal kırıklığına uğratmaz.

Şimdiye kadar en heyecanla beklediğim oyun, umarım bir an önce sağlam bir halde görürüz. Sağlam bir halde göremeyeceksek biraz daha geç gelsin.

Dün zaten GOW Ragnarök için yıl sonu veya 2025 başı demişlerdi, öyle bir morelim bozuldu. Umarım bu fazla bekletmez.
Ben TLOU Part 2'nin Eylül-Ekim gibi geleceğini düşünüyorum.

Hala Bloodborne bekliyorum ben. Çıkmayacaksa söylesinler de beklemeyelim en azından.
Yine Silknigth Bloodborne hakkında da üstü kapalı konuştu. Yani onunla da ilgili bir şeyleri 1-2 yıla görebiliriz.

Ocak'ta açtığım konudaki listede hem Ghost of Tsushima hem de Last of Us 2 böylece doğrulanmış oldu. Bu gidişle o listede yazdığı gibi 2024 içerisinde GoW Ragnarok, 2025'in İlkbahar döneminde Spider-Man 2'yi görebiliriz gerçekten.

Bu kadar hızla getiriyorlarda sonrasında zortluyorlar umarım doğru düzgün yaparlar şu portları.

Bu kadar hızla getiriyorlarda sonrasında zortluyorlar umarım doğru düzgün yaparlar şu portları.
God of War 2018'in portunu yapan Jetpack Interactive'in portu yapması 1-2 yıl kadar sürmüştü ve hâla daha da PC tarafındaki en iyi Port GoW'da. 2022'de bu PC'ye oyun getirme politikası çoktan başladığından dolayı GoW Ragnarok çıktığından beri bir PC portu geliştiriliyor olabilir. Henüz çıkmamış Wolverine oyununun PC portu olması veya Spider-Man 2'nin sızan dosyaları arasında PC tarafına ait dosyalar bulunması gibi durumlar GoW Ragnarok PC portunun 2022'den beri hazırlanması durumunu destekliyor. Yani GoW Ragnarok'ta dandik ve hızlıca hazırlanmış bir port değil de 2 yıldır hazırlanan ve yine Jetpack tarafından yapılan bir port görebiliriz.

Ya da Sony sırf daha fazla para harcamamak için kendi bünyesinde bulundurduğu Nixxes'a Horizon Forbidden West, Ghost of Tsushima ve Spider-Man 2 portunun yanında God of War Ragnarok portunu da vermiştir ve şirket çok fazla portla uğraştığı için GoW Ragnarok portunu kötü yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…