Hani benim için sorun yokta, High ayar benim için ultra ile aynı zaten. Ama şu sıfır bilgi ile 4060Tİ 8GB yetmiyor birader 16GB alın diyenlere malzeme çıkıyor. Ona yanarım.Hocam 8 de yetsin artık ya. 3050 ti laptop var abimde mesela 4 gb ona üzülüyorum.
Umarım bu sefer Naughty Dog bizi hayal kırıklığına uğratmaz.Hani benim için sorun yokta, High ayar benim için ultra ile aynı zaten. Ama şu sıfır bilgi ile 4060Tİ 8GB yetmiyor birader 16GB alın diyenlere malzeme çıkıyor. Ona yanarım.
Dün zaten GOW Ragnarök için yıl sonu veya 2025 başı demişlerdi, öyle bir morelim bozuldu. Umarım bu fazla bekletmez.Umarım bu sefer Naughty Dog bizi hayal kırıklığına uğratmaz.
Ben TLOU Part 2'nin Eylül-Ekim gibi geleceğini düşünüyorum.Dün zaten GOW Ragnarök için yıl sonu veya 2025 başı demişlerdi, öyle bir morelim bozuldu. Umarım bu fazla bekletmez.
Yine Silknigth Bloodborne hakkında da üstü kapalı konuştu. Yani onunla da ilgili bir şeyleri 1-2 yıla görebiliriz.Hala Bloodborne bekliyorum ben. Çıkmayacaksa söylesinler de beklemeyelim en azından.
Yine silknigth Bloodborne hakkında da üstü kapalı konuştu. Yani onunla da ilgili bir şeyleri 1-2 yıla görebiliriz.
Ocak'ta açtığım konudaki listede hem Ghost of Tsushima hem de Last of Us 2 böylece doğrulanmış oldu. Bu gidişle o listede yazdığı gibi 2024 içerisinde GoW ragnarok, 2025'in ilkbahar döneminde Spider-Man 2'yi görebiliriz gerçekten.
Last of Us 2, GoW Ragnarok, Ghost of Tsushima, Demon's Souls ve Gran Turismo 7 bu yıl PC'ye geliyor
Sony'nin PC'ye port yapmakla sorumlu şirketi Nixxes'daki gizli bir çalışanın açıklamasına göre bu sene Last of Us Part 2, God of War Ragnarok, Ghost of Tsushima, Demon's Souls ve Gran Turismo 7 bu sene PC'ye geliyormuş. Demon's Souls ve Ghost of Tsushima'nın bu kadar geç kalmasının sebebi o...www.technopat.net
God of War 2018'in portunu yapan Jetpack Interactive'in portu yapması 1-2 yıl kadar sürmüştü ve hâla daha da PC tarafındaki en iyi Port GoW'da. 2022'de bu PC'ye oyun getirme politikası çoktan başladığından dolayı GoW Ragnarok çıktığından beri bir PC portu geliştiriliyor olabilir. Henüz çıkmamış Wolverine oyununun PC portu olması veya Spider-Man 2'nin sızan dosyaları arasında PC tarafına ait dosyalar bulunması gibi durumlar GoW Ragnarok PC portunun 2022'den beri hazırlanması durumunu destekliyor. Yani GoW Ragnarok'ta dandik ve hızlıca hazırlanmış bir port değil de 2 yıldır hazırlanan ve yine Jetpack tarafından yapılan bir port görebiliriz.Bu kadar hızla getiriyorlarda sonrasında zortluyorlar umarım doğru düzgün yaparlar şu portları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.