Alf0nz0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #71 fermaNga dedi: Ghost of Tsushima'nın PC sürümünü sızdıran silknigth kullanıcı adlı şahıs, diğer portlar arasında TLOU part 2'nin çok yakın olduğunu söyledi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et https://x.com/Silknigth/status/1765079416093487585?s=20 Genişletmek için tıkla... PC'ye duyrulduğu ilk gün almayı düşünüyorum.
fermaNga dedi: Ghost of Tsushima'nın PC sürümünü sızdıran silknigth kullanıcı adlı şahıs, diğer portlar arasında TLOU part 2'nin çok yakın olduğunu söyledi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et https://x.com/Silknigth/status/1765079416093487585?s=20 Genişletmek için tıkla... PC'ye duyrulduğu ilk gün almayı düşünüyorum.
imam efendi bayıldı Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 182 16 Eylül 2024 #72 Ee arkadaşlar, yeni bir haber vs. var mı?
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 16 Eylül 2024 #73 @imam efendi bayıldı bu hafta veya haftaya State of Play etkinliğinin olabileceği sızıntıları var. O zaman duyurabilirler 2025 ilk çeyreğine.
@imam efendi bayıldı bu hafta veya haftaya State of Play etkinliğinin olabileceği sızıntıları var. O zaman duyurabilirler 2025 ilk çeyreğine.
imam efendi bayıldı Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 182 17 Eylül 2024 #74 bados123 dedi: @imam efendi bayıldı bu hafta veya haftaya state of play etkinliğinin olabileceği sızıntıları var. O zaman duyurabilirler 2025 ilk çeyreğine. Genişletmek için tıkla... O sızıntı 2 hafta önce yapılmadı mı? Bana imkansız geliyor. bados123 dedi: @imam efendi bayıldı bu hafta veya haftaya state of play etkinliğinin olabileceği sızıntıları var. O zaman duyurabilirler 2025 ilk çeyreğine. Genişletmek için tıkla... Etkinlik yapılmış, ama TLOU ile ilgili hiçbir şey yok. Moralim bozuldu. Son düzenleme: 25 Eylül 2024
bados123 dedi: @imam efendi bayıldı bu hafta veya haftaya state of play etkinliğinin olabileceği sızıntıları var. O zaman duyurabilirler 2025 ilk çeyreğine. Genişletmek için tıkla... O sızıntı 2 hafta önce yapılmadı mı? Bana imkansız geliyor. bados123 dedi: @imam efendi bayıldı bu hafta veya haftaya state of play etkinliğinin olabileceği sızıntıları var. O zaman duyurabilirler 2025 ilk çeyreğine. Genişletmek için tıkla... Etkinlik yapılmış, ama TLOU ile ilgili hiçbir şey yok. Moralim bozuldu.
esfurkan26 Megapat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 949 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #75 imam efendi bayıldı dedi: O sızıntı 2 hafta önce yapılmadı mı? Bana imkansız geliyor. Etkinlik yapılmış, ama TLOU ile ilgili hiçbir şey yok. Moralim bozuldu. Genişletmek için tıkla... Dizinin ikinci sezonun yayın tarihine yakın duyuru yapılır ön siparişe açılır 2.sezon bitince yayınlanır ilk oyun gibi.
imam efendi bayıldı dedi: O sızıntı 2 hafta önce yapılmadı mı? Bana imkansız geliyor. Etkinlik yapılmış, ama TLOU ile ilgili hiçbir şey yok. Moralim bozuldu. Genişletmek için tıkla... Dizinin ikinci sezonun yayın tarihine yakın duyuru yapılır ön siparişe açılır 2.sezon bitince yayınlanır ilk oyun gibi.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #76 Söylentiler doğru çıkmadı. Yeni bir söylenti yok bu konu hakkında ancak benim tahminime göre 2024 The Game Awards etkinliğinde PC Portu duyurulabilir. Ancak duyurulsa bile öyle hemen yayınlanmaz. 2.sezon yayınlandıktan bir süre sonra PC Portu gelir.
Söylentiler doğru çıkmadı. Yeni bir söylenti yok bu konu hakkında ancak benim tahminime göre 2024 The Game Awards etkinliğinde PC Portu duyurulabilir. Ancak duyurulsa bile öyle hemen yayınlanmaz. 2.sezon yayınlandıktan bir süre sonra PC Portu gelir.
imam efendi bayıldı Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 182 22 Aralık 2024 #77 Sonunda duyuruldu, 102 gün sonra kavuşuyoruz.
LutherHere Hectopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 1.424 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #78 imam efendi bayıldı dedi: Sonunda duyuruldu, 102 gün sonra kavuşuyoruz. Genişletmek için tıkla... Gelir gelmez paraya kıyıp alacağım gidecek 1 aylık staj param ama değer.
imam efendi bayıldı dedi: Sonunda duyuruldu, 102 gün sonra kavuşuyoruz. Genişletmek için tıkla... Gelir gelmez paraya kıyıp alacağım gidecek 1 aylık staj param ama değer.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.361 Makaleler 11 Çözümler 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #79 LutherHere dedi: Gelir gelmez paraya kıyıp alacağım gidecek 1 aylık staj param ama değer. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle part 1'deki gibi optimizasyon sorunları olabilir ilk çıktığında.
LutherHere dedi: Gelir gelmez paraya kıyıp alacağım gidecek 1 aylık staj param ama değer. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle part 1'deki gibi optimizasyon sorunları olabilir ilk çıktığında.
Ellie7091 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 838 Çözümler 4 22 Aralık 2024 #80 Yerayay dedi: Büyük ihtimalle part 1'deki gibi optimizasyon sorunları olabilir ilk çıktığında. Genişletmek için tıkla... Şimdi part 1'i almaya değer mi acaba? 2014-15 zamanı PS3'te bitirmiştim.
Yerayay dedi: Büyük ihtimalle part 1'deki gibi optimizasyon sorunları olabilir ilk çıktığında. Genişletmek için tıkla... Şimdi part 1'i almaya değer mi acaba? 2014-15 zamanı PS3'te bitirmiştim.