The Last of Us Part 2 PC Portu yakında duyurulabilir

Büyük ihtimalle part 1'deki gibi optimizasyon sorunları olabilir ilk çıktığında.

Part 1 de çıktığı gibi almıştım PC'ye ekran kartımın 12 GB VRAM desteği olmasına rağmen bayağı optimizasyon sorunu vardı ama gene de oynanabilirdi ve donmuyordu VRAM'den kurtarmıştım VRAM'i 12'den az olanlarda bayağı sorun yaşanıyordu 3070 kullanıcıları gibi.

Part 1 de çıktığı gibi almıştım PC'ye ekran kartımın 12 GB VRAM desteği olmasına rağmen bayağı optimizasyon sorunu vardı ama gene de oynanabilirdi ve donmuyordu VRAM'den kurtarmıştım VRAM'i 12'den az olanlarda bayağı sorun yaşanıyordu 3070 kullanıcıları gibi.

Excalibur'un bir Laptop'undan canli test etme imkanım olmuştu her şey leş gibiydi 20 FPS en düşük grafiklerde ve onlarca buglar vardı ekran kartı 3050 Ti diye hatırlıyorum. Part 2 de bence biraz da olsa bunun önüne geçerler tecrübeler ile.

Excalibur'un bir Laptop'undan canli test etme imkanım olmuştu her şey leş gibiydi 20 FPS en düşük grafiklerde ve onlarca buglar vardı ekran kartı 3050 Ti diye hatırlıyorum. Part 2 de bence biraz da olsa bunun önüne geçerler tecrübeler ile.

Dediğim şeye çıkıyor gene umarım o sorunlar olmaz bence ders almaları lazım artık zaten oyun bayağı geç çıktı.

Nisan 2025'de çıkışını yapacak bakalım, bir sene sonra duyuruldu da olsun.

Gelir gelmez paraya kıyıp alacağım gidecek 1 aylık staj param ama değer.

Bence dolar zamlanmadan önce Steam cüzdanına 60 dolar yatır, çünkü oyun çıktığında doların kaç TL olacağı belli değil.

Büyük ihtimalle part 1'deki gibi optimizasyon sorunları olabilir ilk çıktığında.

Olursa da çok önemli değil. 1, 2 ay içinde düzeltmiş oluyorlar zaten.

Nisan 2025'de çıkışını yapacak bakalım, bir sene sonra duyuruldu da olsun.
Konuyu açtığım zamanlarda Silknight güvenilir gözüyle bakılan birisiydi. Sonra nedense hesabını falan sildi yok oldu. Ancak ben Silknight'ın doğru söylediğini düşünüyorum yine de. Daha önce Nixxes elemanıyım diyen bir adam da bu sene TLOU Part 2 PC'ye gelecek demişti. Muhtemelen şirket bu port olayını erteledi. Bu sebeple anca 2024 Aralık ayında resmî duyuruyu gördük. Umalım da Nixxes ile beraber bir zahmet bozuk bir port yapmamış olsunlar.

İçimde bu sefer bir umut var ama ya, mükemmel bir port olmasa da bu sefer düzgün bir şey çıkacak hissediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı