The Last of Us Part 2 Remastered donuyor

Gigastico

Centipat
Daha fazla  
The Last of Us Part 2 oynuyordum bugün ama neredeyse her yüklemeden sonra oyun 30 saniyeliğine falan oynanmaz oluyor, FPS çok düşüyor. 2 3'lere falan ama 30 saniye bekleyince normal 80'lere falan geri çıkıyor yükleniyor dediğim mesela bazı ara sahnelerden sonda, ara sahnelerde, yeni bir yere geçtiğimde mesela karlı kısımda atla koşuyorken bir yerde belli ki yükleme yapıyor veya save alıyor o kısımda ve yeni biyoma geldiğimde 30 saniye falan oynanamaz oluyor oyun çözümünü bulamadım internette. Yeni biyom dediğim de yine karlı bölüm ama hafif ilerisi yani ve neredeyse her 10 dk da bir bunu tekrar yaşıyorum çözümü bulabilen varsa yazabilirse mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin ne hocam detaylı bilgi vermen kazım iştletim sistemin ne oyun crackmi mahmut abinin kırmızı pabuçu ben nasıl sana böyle yardımcı olayım

Sistemin ne hocam detaylı bilgi vermen kazım iştletim sistemin ne oyun crackmi mahmut abinin kırmızı pabuçu ben nasıl sana böyle yardımcı olayım

Hocam sistem RTX 4070 i714700HX 16 GB RAM laptop Windows 11.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…