The Last of Us Part 2 Remastered Geliyor

Aslında çok güzel yapmışlar yalan yok çok beğendim Enhanced Edition'ı ama nasıl desem %90 remaster, %10 Ray Tracing yani. Güzelliğin çoğu yine görsel hilelerden geliyor.

O zamana bu oyunu 5. kerede enchand olarak oynayayım

O zamana bu oyunu 5. kerede enchand olarak oynayayım

Oyna oyna. Ben iki halini de oynadım Enhanced Ediiton değiyor o grafik kalitesine. İşte iki tane kıytırık ışın izlenecek diye böyle kısıtlama koymuşlar. Direkt remaster diye de piyasaya sürebilirlermiş.

Benim en çok merak ettiğim unsur. PC sistem gereksinimleri ne olacağı 1080p 60FPS için.
Minimum Rtx 4070 ve 5700x3d işlemci önerilen ise 4090 12900k falan olacaktır ))

Bana kalırsa, The Last of Us Part 2'nin remastered versiyonu, Part 1'e göre çok daha iyi olacak gibi geliyor. Belki yeni hikayeler, silahlar, özellikler gibi ek de eklerler. Part 1 oyununu çok fazla geliştirmeye gerek yoktu zaten, çünkü grafikler tamamen değişti ve Part 2'de bulunan UI özelliklerini de aldılar. 2-3 yeni özellik eklerldiler tamam.

Yeni optimizasyon özürlü oyunumuz hayırlı olsun şimdiden. 70$ gibi hayvani fiyat+ üst seviye sistemlerde bile zorlanmaya hazır olun derim bekleyenler için.

Minimum RTX 4070 ve 5700x3D işlemci önerilen ise 4090 12900K falan olacaktır ))

Hocam zaten halihazır da PS4 veya PS5 açıyorken en düşük. RTX 4070 istemeleri hem mantıksız hem acayip saçma olur. Optimizasyon çok iyi olursa ayrı.

Ama size dokunmaz orası ayrı.

Bunun yerine keşke Uncharted 1-2-3 remake yapsalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…