The Last of Us Part 2 Remastered indirime girer mi?

Bilemeyiz. İlk oyun çıktığında optimizasyon özürlüydü, zamanla biraz düzeldi. Part 2'yi part1'in şimdiki hali gibi çıkarsalar yeter.

Hocam geçen ay oynadım ben. Oyunu 60 FPS'e kilitlemeyince CPU kullanımı sürekli olarak %90-%100'lerde geziyordu.

Optimizasyonu görmeden alma bence. TLOU part 1 faciası olabilir yine. 2 hafta kala halen sistem gereksinimleri belli değil oyunun.
Sistem gereksinimleri belli olmuş

Dosya Ekleri

• 7d3tz7f3uvpe1.png
    7d3tz7f3uvpe1.png
    845,6 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Hocam aynı motoru kullanıyor ama farklı sistem gereksinimleri isteniyor. Anlamadım.

Hocam aynı motoru kullanması birebir aynı sistem gereksinimlerine sahip olacağı anlamına gelmiyor. Sizde bir gameplay videosu açarsanız anlarsınız aradaki tonla farkı. O farklar için bu sistem gereksinimleri normal.

Hocam aynı motoru kullanması birebir aynı sistem gereksinimlerine sahip olacağı anlamına gelmiyor. Sizde bir gameplay videosu açarsanız anlarsınız aradaki tonla farkı. O farklar için bu sistem gereksinimleri normal.

Bence part 1 daha güzel duruyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkisini de bitirmiştim, siz gameplay izleyin deyince tekrardan kontrol edeyim dedim, Texture'ler bariz daha iyi geldi bana FPS etkilemese de. Yorumlar da aynı fikirde.

Umarım optimizasyon sebep değildir bu duruma.

Bilmiyorum aksine bana da Part 2 daha güzel geldi. Ben ön siparişi yapıştırdım çıkınca daha net yorum yaparız artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı