Çözüldü The Last of Us Part 2 Remastered ön indirmeye açılacak mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
GoW Ragnarok çıkmasına birkaç gün kala indirime girmişti, aynısı TLOU P2'de de olacak mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çoğunlukla son 2 gün kala on yükleme açılır bu akşam saat 20:00 kadar on yükleme açılacağını düşünüyorum.

Kesin gözüyle bakıyorum bu akşam on yükleme açılacağına, çünkü oyunun çıkış günüde 3 Nisan saat 20:00 açılacak "lansman saati paylaşıldı" on yüklemenin aynı saat ile bu akşam açılacaktır.

Steam'den aldıysanız on yükleme var, ancak Epic Games üzerinden alındıysa orada on yükleme olmadığı için çıkış günü indirebilirsiniz.
Çoğunlukla son 2 gün kala on yükleme açılır bu akşam saat 20:00 kadar on yükleme açılacağını düşünüyorum.

Kesin gözüyle bakıyorum bu akşam on yükleme açılacağına, çünkü oyunun çıkış günüde 3 Nisan saat 20:00 açılacak "lansman saati paylaşıldı" on yüklemenin aynı saat ile bu akşam açılacaktır.

Steam'den aldıysanız on yükleme var, ancak Epic Games üzerinden alındıysa orada on yükleme olmadığı için çıkış günü indirebilirsiniz.

Çözüm

Steam'den aldım. Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…