lont Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #1 Oyunda DLSS, FSR ve XeSS çalışmıyor. Ekde gösterdiğim gibi ayarını değiştiremiyorum. Aynı şekilde oyunda da değişmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2025
Oyunda DLSS, FSR ve XeSS çalışmıyor. Ekde gösterdiğim gibi ayarını değiştiremiyorum. Aynı şekilde oyunda da değişmiyor.
Erenkkkn Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 170 5 Nisan 2025 #2 lont dedi: Oyunda DLSS, FSR ve XeSS çalışmıyor. Ekde gösterdiğim gibi ayarını değiştiremiyorum. Aynı şekilde oyunda da değişmiyor. Eki Görüntüle 2461551 Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun vardi NVIDIA uygulamasından oyunu optimize ederek calistirmayi denedim düzeldi. Artı 0 Eksi
lont dedi: Oyunda DLSS, FSR ve XeSS çalışmıyor. Ekde gösterdiğim gibi ayarını değiştiremiyorum. Aynı şekilde oyunda da değişmiyor. Eki Görüntüle 2461551 Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun vardi NVIDIA uygulamasından oyunu optimize ederek calistirmayi denedim düzeldi.