The Last of Us part 2 vs Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 tabii ki, şahsi fikrimce şu an için RDR2 ile hiçbir oyun karşılaştırılamaz. Yıllar ilerler teknoloji gelişir diğer oyun firmaları RDR2'den sağlam oyun yapar. Sonra Rockstar Games yeni bir oyun çıkarır diğer firmalar yine 5-10 yıl boyunca o kaliteye ulaşmaya çalışır, bu büyüklüğe yalnızca Valve ve Rockstar sahiptir, standartları bu iki şirket belirler.

bence ikisini de oynayın. ikisi de kaçırılmayacak yapımlar. benim önceliğim rdr2 olurdu.

RDR 2 ile kıyaslanacak bir oyun bana göre yok. Rockstar Games dışında bu kalitede bir oyun yapabilecek firma olduğunuda düşünmüyorum. Oyunu yapan çalışanların bazıları neredeyse uyumadan oyunu geliştirdiklerini söylüyorlar şu anki şartlarda RDR 2 gibi bir oyun yapılması için minimum 7-8 sene çalışmak gerekiyor ki bunun olması için önce oyun motoruna ihtiyacın var kısacası RDR 2 gelmiş geçmiş en kapsamlı en iyi oyundur.

Şu an indrimde zaten sende al.
4 kere bitirdim coktan

Rage motoruydu sanırım ve bayağı iyi bir motor pahalı ama iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…