The Last of Us part 2 vs Red Dead Redemption 2

Sizce hangi oyun dostlar? Fikirleriniz son derece önemli.

TLOU2'yi bitirmiş ve RDR2'yi bitirmemiş ama bayağı oynamış biri olarak ve hikaye oyunlarını daha çok seven biri olarak: Bana göre kalite grafikler filan TLOU 2 daha iyiydi diyebilirim. Evet RDR2'nin de grafikleri çok iyiydi lafım yok ama hem Türkçe oyun olması hem hikaye oyun olması filan daha iyi geliyor bana, ama RDR2 bir açık dünya oyunu olduğu için ve gerçekten her ince ayrıntıya detaya önem verdikleri için RDR2 daha iyi diyebiliriz. Oyunu alacaksan kendin ne tarz seviyorsan onu al. Hikayeleri oyunları daha çok seviyorsan daha önce de Uncharted filan oynadıysan TLOU2 al, yok hikayeleri oyunları sevmiyorsan RDR2'de de var hikaye ama açık dünya oyunu olduğu için serbest olduğun için her yere gidebiliyorsun filan. Yani onu da alabilirsin. Kendine göre düşün. Kutulu alacaksan oyunu Dolap uygulamasına filan bak veya Gardırops... Orada ucuza satanlar olur.

İkisinde oyandım. Arasında seçim yapmak ne istediğinize bağlı. RDR2'nin iyi yaptığı şeyler; çok iyi yan ve ana görevler, ortalama üstü bir savaş mekaniği ve tabii ki o muhteşem açık dünyası. TLOU2 de ise; bol aksiyon, üs düzey çatışma, harika gizlilik sekansları ve aşırı derin ana karakterleriyle hikayesi.
Ekstra olarak RDR2'nin TLOU2'den 3 kat daha fazla süresi olduğunu söyleyeyim. Her ikisi de muhteşem oyunlar benim kişisel tercihim çok farkla RDR2 olur.

TLOU 2'yi 10 dk önce bitirdim. Kafamda hala yaratıkların sesi yankılanıyor.

Bütçe varsa zamlanmadan ikisini de al. Öncelik olarak RDR2'yi öneririm. RDR2'yi 3 - 4 sefer bitirdim. Fırsatı olan herkesin kesinlikle oynaması gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum.

TLOU 2'de sarıya zor katlandım. Spoiler olmasın diye detaya girmeyeceğim. Oynayanlar anlar. TLOU 2 hikaye olarak da zayıftı. Hatta bir hikaye var mıydı hala emin değilim. Aksiyon kısmı ise güzel. Birde Netflix dizisi gibi LGBT olayını oyunun her anında göze sokmalarından hoşlanmadım. TLOU ilk oyunu 2. yi her türlü tokatlar. Fakat bu çapta bir oyunun Türkçe dublaj olarak çıkması da bizim için en önemli artılardan. RDR2'de TR altyazı bile yok. Netten yama ile TR altyazı yapıyorsun.

Bana göre Mafia 3'ün hikayesi bile TLOU part 2 hikayesinden daha iyi en azından LGBT gözümüze sokmuyorlar.
Yalnız düşünce yapın bile muhabbet edilemeyecek biri olduğunu gösteriyor. Zaten farklı bir açıdan bakabilme yetin olsaydı bu konuşmaların hiçbiri yaşanmıyor olurdu. Dediğine bakarsak eşcinseller de her oyunda, dizide, filmde bulunan hetero ilişkilerinin göze sokulmasından rahatsız oluyordur? Bencillik ve yarım akıllılıktan başka bir şey yok.

TLOU 2'yi 10 dk önce bitirdim. Kafamda hala yaratıkların sesi yankılanıyor.

Bütçe varsa zamlanmadan ikisini de al. Öncelik olarak RDR2'yi öneririm. RDR2'yi 3 - 4 sefer bitirdim. Fırsatı olan herkesin kesinlikle oynaması gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum.

TLOU 2'de sarıya zor katlandım. Spoiler olmasın diye detaya girmeyeceğim. Oynayanlar anlar. TLOU 2 hikaye olarak da zayıftı. Hatta bir hikaye var mıydı hala emin değilim. Aksiyon kısmı ise güzel. Birde Netflix dizisi gibi LGBT olayını oyunun her anında göze sokmalarından hoşlanmadım. TLOU ilk oyunu 2. yi her türlü tokatlar. Fakat bu çapta bir oyunun Türkçe dublaj olarak çıkması da bizim için en önemli artılardan. RDR2'de TR altyazı bile yok. Netten yama ile TR altyazı yapıyorsun.
kanka helal olsun vallahi ben 3 kere başladım hep bıraktım yeni bitirebildim.

Yalnız düşünce yapın bile muhabbet edilemeyecek biri olduğunu gösteriyor. Zaten farklı bir açıdan bakabilme yetin olsaydı bu konuşmaların hiçbiri yaşanmıyor olurdu. Dediğine bakarsak eş cinseller de her oyunda, dizide, filmde bulunan hetero ilişkilerinin göze sokulmasından rahatsız oluyordur? Bencillik ve yarım akıllılıktan başka bir şey yok.
Tamam kardeşim benim en The Last of Us fanı sensin hangi oyunda hetero ilişkisi gördüm hatırlamıyorum olsaydı emin olun o oyunu 1dk bile oynamazdım niye rahatsız olsunlarki aynı katman sonuçta oda eşcinselliğe giriyor onun zaten desteklediği bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı