The Last of Us Part 3 çıkacak mı?

Bende istiyorum çok havada kaldı oyun.
Bence üçüncü bir oyun çıkarmayı hep düşünüyordular, çünkü öyle düşünmeselerdi Abby'yi öldürürdük, Ellie, Dina ve JJ'yi görürdük. Böyle hani neler olup bittiğini öğrenirdik biraz veya Abby yine ölmezdi, ama Abby'nin nereye gittiğini, ne yaptığını anlatırlardı. Üçüncü oyun ateş böcekleriyle alakalı olacak. Hatırlarsanız, ikinci oyunda Abby ateş böceklerini arıyordu. Bence oradan devam ettirecekler zaten. Ben boş vaktim olunca The Last of Us hakkında uzun bir yazı yayınlayacağım burada, inşallah.

Bence üçüncü bir oyun çıkarmayı hep düşünüyordular, çünkü öyle düşünmeselerdi Abby'yi öldürürdük, ellie, dina ve Jj'yi görürdük. Böyle hani neler olup bittiğini öğrenirdik biraz veya abby yine ölmezdi, ama Abby'nin nereye gittiğini, ne yaptığını anlatırlardı. Üçüncü oyun ateş böcekleriyle alakalı olacak. Hatırlarsanız, ikinci oyunda abby ateş böceklerini arıyordu. Bence oradan devam ettirecekler zaten. Ben boş vaktim olunca The Last of Us hakkında uzun bir yazı yayınlayacağım burada, inşallah.

3. oyun çıkarsa içimdeki oluşacak boşluğun haddi hesabı olmayacak muhtemelen. Bende sizin gibi düşünüyorum.

Olur olur. Anasını ağlatacaklar daha markanın durun siz. Hbo kalitesi
🤣

Bence üçüncü bir oyun çıkarmayı hep düşünüyordular, çünkü öyle düşünmeselerdi Abby'yi öldürürdük, Ellie, Dina ve JJ'yi görürdük. Böyle hani neler olup bittiğini öğrenirdik biraz veya Abby yine ölmezdi, ama Abby'nin nereye gittiğini, ne yaptığını anlatırlardı. Üçüncü oyun ateş böcekleriyle alakalı olacak. Hatırlarsanız, ikinci oyunda Abby ateş böceklerini arıyordu. Bence oradan devam ettirecekler zaten. Ben boş vaktim olunca The Last of Us hakkında uzun bir yazı yayınlayacağım burada, inşallah.
Umarım direkt PC'yede çıkar.

Umarım direkt PC'yede çıkar.
Direkt PC'ye çıkacağını düşünmüyorum. GTA 6'da direkt PC'ye çıkmayacaklar. Bunlar büyük marka olduğu için PS5 satışını artırmayı düşünüyorlardır. İlk başta sadece PlayStation. Bence GTA 6, 2 sene sonra PC'de; The Last of Us Part 3 ise 5 sene sonra PC'ye geleceğini düşünüyorum.

Direkt PC'ye çıkacağını düşünmüyorum. GTA 6'da direkt PC'ye çıkmayacaklar. Bunlar büyük marka olduğu için PS5 satışını artırmayı düşünüyorlardır. İlk başta sadece PlayStation. Bence GTA 6, 2 sene sonra PC'de; The Last of Us Part 3 ise 5 sene sonra PC'ye geleceğini düşünüyorum.
Yanlış düşünüyorsunuz bence sony o anlayıştan vazgeçti gibi biraz.

Hocam, bence noktayı koymadılar ya, yani Abby nereye gitti falan bilmiyorum açıkçası. Ama yazdığınız yazı aklıma güzel bir fikir getirdi, teşekkür ediyorum.
Abby'nin nereye gittiği belli. Ateş böceklerinin yeni bir sığınağını bulmuştu oyunun sonlarına doğru. O paralı askerler onu yakalamasaydı zaten ateş böceklerinin yanına gidecekti ve ateş böceklerine katılacaklardı çocukla beraber.

Ama ne demeye çalıştığını anlıyorum. Ellie'nin o kadar yol gidip hiç bir şey alamadan geri dönmesi çok saçmaydı o konuda bende katılıyorum ama adamlar o konuda artık noktayı zaten koydu ve bundan sonra bu hikayenin devam etmesi, hikayeninde vıcık vıcık olmasına sebep olur açıkçası oynarken zevk almam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı