The Last of Us Part I 600 TL eder mi?

Rdr 2 ile kıyaslanabileceği tek nokta oyunların yaptığı süksedir. Öbür türlü uzaktan yakından alakaları yok 2 oyunun. Ayrıca tartışmaya gerek yoksa lütfen okumakla yetinin şayet buraya tartışmak için giriyoruz. Siyaset programında siyaset yapmayan adam gördünüz mü hiç? (Gerçi var 3 5 tane de neyse)
Hı? Bambaşka şeyler değil ki ikisi de birer hikaye üzerine kurulu shooter macera aksiyon oyunu. Birisi lineer birisi açık dünya. Age of empires 4 ile fifa 23 kıyaslasak hadi haklısın diyeceğim.

Tamam kanka en çok last of us parayı hak ediyor naughty dog ponçik masum bir firma.
1670770692535.png

Ayrıca demin yanıtladığın mesajın kalan kısmı burada o kısımla alakalı yorumlarını da bekliyorum. Çünkü sadece dediğimi inkar edip geçmişsin argümanlarını da duyalım.

Hı? Bambaşka şeyler değil ki ikisi de birer hikaye üzerine kurulu shooter macera aksiyon oyunu. Birisi lineer birisi açık dünya. Age of empires 4 ile fifa 23 kıyaslasak hadi haklısın diyeceğim.
Pardon? Last of us ile rdr2 bambaşka şeyler değil mi? 2 oyunun en net ortak noktası aksiyon içermesi başka birşey değil. Birisi survival horror oyunu diğeri açık dünya vahşi batı aksiyon oyunu. Lütfen saçmalamayın.

Vahşi dünya veya survival horror olması konusudur. Tema değil. Tartıştığım şeye bak. Kıyaslanmaya gayet iki müsait oyun. God of War vs Rdr2 kıyaslaması niye yapıldı o zaman? Onlar da bambaşka? God Of War a da şey mi diyoruz Epik fantastik aksiyon oyunu

Vahşi dünya veya survival horror olması konusudur. Tema değil. Tartıştığım şeye bak. Kıyaslanmaya gayet iki müsait oyun. God of War vs Rdr2 kıyaslaması niye yapıldı o zaman? Onlar da bambaşka? God Of War a da şey mi diyoruz Epik fantastik aksiyon oyunu
Kıyaslanabilecek tek şeyinin oyunun yaptığı sükse olduğunu AAA çatısı altında karşılaştırılabiliceğini söylemiştim zaten. Ama bu oyunları çok benzer yapmaz lütfen anlayın artık. Konuyu dağıtmadan söylersek bu oyun bir sömürü oyunudur hala bu hamleyi savunuyorsanız diyecek sözüm yok.

Kıyaslanabilecek tek şeyinin oyunun yaptığı sükse olduğunu AAA çatısı altında karşılaştırılabiliceğini söylemiştim zaten. Ama bu oyunları çok benzer yapmaz lütfen anlayın artık. Konuyu dağıtmadan söylersek bu oyun bir sömürü oyunudur hala bu hamleyi savunuyorsanız diyecek sözüm yok.
Benzer demedim zaten ama kıyaslanmayacak kadar da uzak değiller. Olayı buraya siz çektiniz. Ben dedim ki Rdr2 nasil bir epik oyunsa bu da taş gibi bir oyundur. Benim elimde playstation yok mesela. Bu şekilde çizgisel ilerleyen kısa süren ama bir o kadar da vurucu hikayeye sahip de pek oyun yok. Almayı açıkçası düşünebilirim. Yine diyorum ki 2023 Türkiyesi fiyatlandırmasi ile eski oyunları kıyaslamayın. 60 dolar fazla evet. 40 dolar ve 400 şeklinde bir fiyatlandırması olmalıydı. Zaten tek hemfikir oldugumuz nokta bu. Ama kalkıp MÖ deki Fallout New Vegas fiyatıyla 2011 Witcher 2 fiyatıyla veya 2018 GoD1 Rdr2 Türkiye fiyatıyla kıyaslamayın. Gerçeklerimiz değişti

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı