The Last of Us Part I 600 TL eder mi?

Bana ne onların yaptığı yorumdan birader ben beğenmedikten sonra evrenin en iyi oyunu olsun. Beleş verseler yükleyip oynamam.
Onların yaptığı yorumda seni ilgilendiren kısım optimizasyon grafik ve hikaye. Hikaye kısmını bilemem ama grafik ve optimize olduğu bariz belli oyunun bazı kısımlarında fps in düşmesi optimize sorunu değildir. 2.olarak sen böyle bir yorum yapıyorsan öznel olacak şeyleri söylesen daha iyi optimize yok hikaye yok o yok bu yok diyip sanki tüm dünya bunu kabul etmiş gibi davranıyorsun ''birader''.

Beni ilgilendirmiyor diyorum adam hala seni ilgilendiren kısmı diyor. Ne anlatiyorsun kardeşim beğenmedim oyunu 1 lira vermem 1000 TL olsa verecek adamlarda vardir eminim.Zevk meselesi.

Optimizasyona gelince yil olmuş 2023 500 Hz monitorler var. 60 FPS iyi bir optimizasyon demek değil. Üstüne yer yer FPS düşmesi cabası.

Eder, edecek nadir oyunlardan biridir.

Steam'de ön satışa çıktı arkadaşlar. 600 TL'den sizce alınır mı? Bu oyun hakkında hiçbir şey bilmiyorum.
Kardeş yanlış anlama ama 600 TL para büyük para. Orta halli bi mont alıp orta hallide bi ayakkabı alırsın. Ya da paranı harcarsın. Tr'de yaşıyoruz ve ekonomi zaten iyi gitmiyor. O paraya muhtaç olan bir sürü insan var.

600 TL para falan değil. Saniyede harcarsın dışarıda.

git harca o zaman para yok diye ağlayanlar da bunlar o zaman. Mantıklı konuşsan 600 liranın yerine göre para olduğunu bilirsin. Eski değeri yo doğrudur.
Ne saçmalıyorsun? Para yok diye ağlamıyor kimse, paranın hiçbir şeye yetmemesine sitem ediyor. Daha bunların farkını bilmiyorsun. Dışarıdan bir yemek söylesen 100 lira altına söyleyemeyeceksin, 600 TL bir oyuna çok değil, gelinen nokta bu çünkü.

600 TL'ye mont ve ayakkabı alabileceğini iddia eden bir insanla tartışıyorsun hocam. Bence hiç yorma kendini. @Shahdee

2.si kırılacak diyorlar.
Kørsan övücülüğü yapmayın burada yasak bu forumda.

Hiçbir oyuna 600 TL verilmez.
32 dolar yapıyor.

Bende ona 1 tl vermem sırf bir oyun uzun diye o para verilir mi ne grafik var ne optimizasyon nede hikaye ? Neyine para verecem ?
Bir oyunun iyi olması için hikayesi iyi olmak zorunda değil.
Her oyun hikayesi için oynanmıyor bunu bir anlayın önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…