- Makaleler
- 12
Steam'de ön satışa çıktı arkadaşlar. 600 TL'den sizce alınır mı? Bu oyun hakkında hiçbir şey bilmiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'de ön satışa çıktı arkadaşlar. 600 TL'den sizce alınır mı? Bu oyun hakkında hiçbir şey bilmiyorum.
Etmez. 10 yıllık oyunu 600 TL'ye satıyorlar. God of War, 279 TL ise The Last of Us, 150 TL falan olmalı en fazla.
Bu oyun Remake değil re- remastered adıyla çıkmasın gereken bir oyun hocam. Yani orada 2022 yazdığına bakmayın. Adamın indirip tüketeceği içerik 2013'ten kalma olacak. 2013'den kalma olmayan tek şey görsellik ve görsellik denen şey PC'de modlarla da güzelleştirilebilen bir şey.
PC'de tam fiyattan çıkarmaya cesaret edemediler bu oyunu.Çok şaşırdım ya, vay beBiz de biliyoruz yeniden yapımın birkaç ay önce çıktığını. Sadece grafikler yenilendi diye 10 senelik oyunu günümüzde çıkan AAA oyun fiyatına satmak mantıklı mı sence? Gelmiş bir de tarih falan atıyor
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.