The Last of Us Part I 600 TL eder mi?

Açıkçası bana göre hiçbir oyun 200+ TL etmez bozuk piyasada bile. Fakat günümüz şartlarını, ekonomiyi görüyoruz ve biliyoruz. O yüzden hikayeli bir oyuna o miktarda paralar verilecekse o oyunlardan biri TLOU'dur.

Dolara çevirmeyeceksiniz hocam, oyun 60 dolardan çıktı PC için. Türkiye fiyatlandırması olarak 600 TL uygun görmüşler.
Türkiye'de yaşıyoruz ve 600 TL olmasını tartışıyoruz. Mars Dinarını mı konuşacağız?

Değmez. Ben crack oynayacağım ilk günden de crack çıkacaktır zaten. Zaten satın aldığım bir oyunun grafikleri az daha güzelleştirildi diye yine aynı oyuna bu kadar para vermeyeceğim açıkcası. Linçlemek isteyen linçleyebilir.

Gta Definitive Edition çıktığında yerden yere vurmuştunuz. Bu oyunun da amaç olarak ondan arka kalır bir yanı yok. 10 yıllık oyunu “Yenilenmiş Grafikler” ayağına sizi söğüşlemek için çıkartmışlar. Yani daha önce konsolda oynamadıysan alınabilir tabi ama ben indirimleri bekleme taraftarıyım. Oyun güzel ama bu paraya değmez. 600 liradan bahsetmiyorum tam bir oyun fiyatına çıkarmalarından bahsediyorum.

Türkiye'de yaşıyoruz ve 600 TL olmasını tartışıyoruz. Mars Dinarını mı konuşacağız?
Ben oyunun yurt dışındaki fiyatının da saçma olduğunu söyledim orada. Tekrar okumanızı rica edeceğim. Ki diğer arkadaşlar da aynı şeyi söyledi zaten. Sony bu "remake"e 60 dolar istediğinden şu an 600 TL ödüyoruz bir bakıma.

The Last of Us'a böylesine nefret kusan bir başka ülke var mıdır, hiç sanmıyorum. Çok şaşırdım. 🤔
Dayı ne nefreti adamlar bizi ayakta ''selamlıyorlar'' sen nefret diyorsun. Oyun güzel de grafik yenileyip yeni oyun fiyatına satmalarının savunulacak bir yanı yok. Remake arıyorsanız gidip re4 e verin 560 tl onun fiyatı da en azından düzgün bir yeniden yapım.

Ya arkadaşlar öğrenci filansanız hayatı kendiniz için yaşayın korsana karşı çıkan adamların parası var sizin sadece pc ye paranız yetiyor korsandan korkuyorsanız Steam hesapları alın çok ucuza offline oynayın RDR2 oynadım öyle(Sonra aldım. 98 TL uygun da 600 TL ne ya). 600 TL şaka gibi. Millet Epic te daha ucuz olmasına rağmen profilinde oynuyor gözüksün diye Steam den alıyorlar ahahah :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı