The Last of Us Part I 600 TL eder mi?

Kardeş yanlış anlama ama 600 TL para büyük para. Orta halli bir mont alıp orta hallide bir ayakkabı alırsın. Ya da paranı harcarsın. TR'de yaşıyoruz ve ekonomi zaten iyi gitmiyor. O paraya muhtaç olan bir sürü insan var.

600 TL verilmeyeceği hususuna katılıyorum. Ama orta halli mont ve ayakkabi alabiliyorsan helal olsun. Ben sadece monta 600 ayakkabiyada 250 lira para verdim. İkisi de marka değildi orta halliceydi.

Bir oyunun iyi olması için hikayesi iyi olmak zorunda değil.
Her oyun hikayesi için oynanmıyor bunu bir anlayın önce.
Hocam yazdığınızda haklısınız fakat bir noktada hatanız var. O da Last of Us'ın hikâye temelli bir oyun olduğu için insanlar hikâyesi için oynuyor bu oyunu. Last of Us Part 2 gibi oynanış anlamında harika bir oyunun sevilmeme sebebi de hikâyesiydi Last of Us Part 1'in sevilme sebebi de hikâyesiydi. Yani konu Last of Us vb. hikâye odaklı oyunlar olunca dediğiniz şey yalan oluyor.

Hocam yazdığınızda haklısınız fakat bir noktada hatanız var. O da Last of Us'ın hikâye temelli bir oyun olduğu için insanlar hikâyesi için oynuyor bu oyunu. Last of Us Part 2 gibi oynanış anlamında harika bir oyunun sevilmeme sebebi de hikâyesiydi Last of Us Part 1'in sevilme sebebi de hikâyesiydi. Yani konu Last of Us vb. hikâye odaklı oyunlar olunca dediğiniz şey yalan oluyor.
Ben last of us için konuşmadım orda Elden Ring için konuştum bence siz yanlış anlayıp beni düzeltmeye çalışmayın.

Ben last of us için konuşmadım orda Elden Ring için konuştum bence siz yanlış anlayıp beni düzeltmeye çalışmayın.
Hangi oyun için konuşursanız konuşun her ikimizde hâla haklıyız hocam. Zaten konu 13 sayfalık bir tartışma konusunda döndü bir de biz başlamayalım.

Bir şey soracağim TLOU 1 remake oynanışı TLOU part 2 kadar iyi mi?
Hayır değil. Hatta Part 2'de bulunan kaçma yeteneği ve yere yatma gibi bazı şeyler de Part 1'de yok. Bu Remake'de ne yapay zeka ne de bölüm tasarımı değiştirilmediğinden bu tarz oynanışa direkt etki eden mekanikler dahi eklenmedi. Oyunda göreceğiniz tek değişiklik görsellik olacak. Eğer Part 2 görselliğinde Part 1 istiyorsanız bunu alabilirsiniz.

Hayır değil. Hatta part 2'de bulunan kaçma yeteneği ve yere yatma gibi bazı şeyler de part 1'de yok. Bu Remake'de ne yapay zeka ne de bölüm tasarımı değiştirilmediğinden bu tarz oynanışa direkt etki eden mekanikler dahi eklenmedi. Oyunda göreceğiniz tek değişiklik görsellik olacak. Eğer part 2 görselliğinde part 1 istiyorsanız bunu alabilirsiniz.

Zaten on sipariş verdim.

Yani diyorsunuz ki oyunda en büyük yenilik gorsellik o zaman bir şey daha sormak istiyorum.

Oyundaki silah kullanımı vuruş hissi nasıldır mesela hayatta kalma atmosferini oyuncuya hissetiriyor mu?

Bu oyunu oynayanlara sordum ve dedikleri tek şey oyundaki grafikler oldugu geriye kalan şeylerin ise eski hissetirdiğini soyluyorlardı.

Ne saçmalıyorsun? Para yok diye ağlamıyor kimse, paranın hiçbir şeye yetmemesine sitem ediyor. Daha bunların farkını bilmiyorsun. Dışarıdan bir yemek söylesen 100 lira altına söyleyemeyeceksin, 600 TL bir oyuna çok değil, gelinen nokta bu çünkü.
Laf ebeligi yapma ikiside aynı şey. 600₺ oyun için çok. Bitmiştir.

Zaten on sipariş verdim.

Yani diyorsunuz ki oyunda en büyük yenilik gorsellik o zaman bir şey daha sormak istiyorum.

Oyundaki silah kullanımı vuruş hissi nasıldır mesela hayatta kalma atmosferini oyuncuya hissetiriyor mu?

Bu oyunu oynayanlara sordum ve dedikleri tek şey oyundaki grafikler oldugu geriye kalan şeylerin ise eski hissetirdiğini soyluyorlardı.
Maalesef çokta bir hayatta kalma atmosferi yok. Eğer oyun ihtiyacın olabilecek bir ortama sokuyorsa seni ya önceden bolca mermi veriyor ya da zombiye dönüşmüş sıradan bir mahalle sakininden bile pompalı mermisi düşürüyor. Oyunda sadece pompalı kullansanız bile çok sıkıntı yaşamazsınız. Tabii zorluğu yükseltirseniz o zaman durum değişir. Yine bir Resident Evil olmuyor fakat mücadele hissi daha iyi oluyor.

2013'de çıkan versiyon bile vuruş hissi olarak iyi hissettiriyor. Fakat Part 2 kadar iyi olduğunu söyleyemeyeceğim. Part 2'de bulunan vahşet seviyesi sağ olsun hissiyatı oldukça kuvvetlendirirken bu oyunda o konuda biraz eksiklik var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı