The Last of Us Part I alınır mı?

K3R3M_82

Centipat
Daha fazla  
RAM
32 GB
SSD veya HDD modeli
1 TB
Ekran kartı
3060 6 GB
İşlemci
i7-11800h
Merhaba, laptop kullanıyorum. Epic'te TLOU P1 550'ye düşmüş sizce değer mi? Sıkıntısız oynayabilir miyim? Oyunu sanırım bayağı optimizasyon sıkıntısı varmış zaten laptopumda ısınma sorunu var daha çok sıkıntı çıkar mı oynarken?

RTX 3060 6 GB.
32 GB RAM.
i7 11. nesil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, laptop kullanıyorum. Epic'te TLOU P1 550'ye düşmüş sizce değer mi? Sıkıntısız oynayabilir miyim? Oyunu sanırım bayağı optimizasyon sıkıntısı varmış zaten laptopumda ısınma sorunu var daha çok sıkıntı çıkar mı oynarken?

RTX 3060 6 GB.
32 GB RAM.
i7 11. nesil.

Oyun sistemi ısındırıyor ama üzeceğini sanmam oyun gayet güzel bu arada.

RTX 3060 6 GB.
32 GB RAM.
i7 11. nesil.
550 lira edecek bir oyun değil güzel fakat o kadar edecek değil forumda korsana destek yok ama bir bakabilirsiniz.

RTX 3060 6 GB.
32 GB RAM.
i7 11. nesil.
Hocam o kartın oynatması lazım ama laptop ısınır diye düşünüyorum. Alıp 2 saat test edin en kötü 2 saat dolmadan iade edersiniz.

Oyun her anlamda mükemmel. Benim en sevdiğim oyundur kendisi. Hikayesi çok güzel. Kesinlikle pişman olmazsınız.

550 lira edecek bir oyun değil güzel fakat o kadar edecek değil forumda korsana destek yok ama bir bakabilirsiniz.
Maalesef güncel oyun fiyatları çok pahalı ancak bu oyunun bu fiyatı hakkettiğini düşünüyorum.

Oyun her anlamda mükemmel. Benim en sevdiğim oyundur kendisi. Hikayesi çok güzel. Kesinlikle pişman olmazsınız.

Maalesef güncel oyun fiyatları çok pahalı ancak bu oyunun bu fiyatı hakkettiğini düşünüyorum.
PS3 de oynamıştım güzel oyun ama 550 lira hikayeli bir oyuna verilmez şu ülkede. Yurtdışında olsa sorun olmaz fakat 550 lira çokda değil azda değil.

PS3 de oynamıştım güzel oyun ama 550 lira hikayeli bir oyuna verilmez şu ülkede. Yurtdışında olsa sorun olmaz fakat 550 lira çokda değil azda değil.
Siz de bir bakıma haklısınız. Şahsen ben çok sevdiğim için değer diyorum ancak beğenmeyenler veya hikayeli oyunlar ile çok içli dışlı biri olmayan biri için gayet normal pahalı olması. Üzücü de olsa paylaşımlı hesaba kayıyor insanın gözü.

Hangi laptop marka modeli ve ne zamandır termal bakımı yapılmadı? Yoksa excaliburda bile bu oyun oynanır. Hele ki 3060 gibi bir kartla. DLSS açar cayır cayır oynarsınız.

Yapıştır, bu arada Maximuma karta özel 100TL'ye kadar geri alabiliyorsunuz.

İndirimden 550, epic ödüllerinden 28, maximum karttan da 100TL iade alarak 372TL'ye oyunu satın aldım.

1741793512282.png

1741793568275.png

1741793632917.png

Dosya Ekleri

• 1741793622378.png
    1741793622378.png
    7,1 KB · Görüntüleme: 24

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı