The Last of Us Part I alınır mı?

Hangi laptop marka modeli ve ne zamandır termal bakımı yapılmadı? Yoksa excaliburda bile bu oyun oynanır. Hele ki 3060 gibi bir kartla. DLSS açar cayır cayır oynarsınız.
Hocam monster malesef yaptık bir hata aldık kaç kere bakıma yolladım ya bişe yok diyorlar ya da 98 derece cpu normal diyorlar

Yapıştır, bu arada Maximuma karta özel 100TL'ye kadar geri alabiliyorsunuz.

İndirimden 550, epic ödüllerinden 28, maximum karttan da 100TL iade alarak 372TL'ye oyunu satın aldım.

Eki Görüntüle 2443973
Eki Görüntüle 2443974
Eki Görüntüle 2443982
Bilmiyordum teşekkür ederim

Yapıştır, bu arada Maximuma karta özel 100TL'ye kadar geri alabiliyorsunuz.

İndirimden 550, epic ödüllerinden 28, maximum karttan da 100TL iade alarak 372TL'ye oyunu satın aldım.

Eki Görüntüle 2443973
Eki Görüntüle 2443974
Eki Görüntüle 2443982
Hocam tek alışveriş de mi 100 tl indirim yanlış mı anladım yoksa

Son düzenleme:
Hocam Monster maalesef yaptık bir hata aldık kaç kere bakıma yolladım ya bir şey yok diyorlar ya da 98 derece CPU normal diyorlar

Bilmiyordum teşekkür ederim

Hocam tek alışveriş de mi 100 TL indirim yanlış mı anladım yoksa

Şimdi Monster Abra muhtemelen. Ayarlardan Turbo moda alın muhtemelen vardır. Kulaklık takarak oynayın ses artabilir. Bir de laptop soğutucu stant alın altına 6 fanlı. Ayrıca bunları yapsanız da 98 derece olacaktır işlemci zaten buna uygun yapılır. Ekran kartı bu dereceye çıkmaz ama. Tabii ki daha serin işlemci çalıştıran markalar var ancak 98 derece throttle harici işlemciyi bozmaz. Dediğim yöntemler ise işlemci biraz soğuyacağı için uğrayacağı throttle azaltarak daha stabil oyun deneyimi yaşamanızı sağlar. Ama yine 98 görürseniz bana kızmayın yani frekans artacağı için derece artacak.

Intel değil AMD işlemcili laptop almaya çalışın ve HS serisi olmasına dikkat edin. H yüksek performans anlamına S ise düşük güç tüketimi anlamına gelir. Düşük güç de daha az ısınma demektir. Mesela HP Victus 16 laptop işlemciyi 70'li derecelerde tutabiliyor. Ama Intel resmen enerji patlaması.

Merhaba, laptop kullanıyorum. Epic'te TLOU P1 550'ye düşmüş sizce değer mi? Sıkıntısız oynayabilir miyim? Oyunu sanırım bayağı optimizasyon sıkıntısı varmış zaten laptopumda ısınma sorunu var daha çok sıkıntı çıkar mı oynarken?

RTX 3060 6 GB.
32 GB RAM.
i7 11. nesil.

VRAM'dan sıkıntı yaşayabilirsin.

Merhaba, laptop kullanıyorum. Epic'te TLOU P1 550'ye düşmüş sizce değer mi? Sıkıntısız oynayabilir miyim? Oyunu sanırım bayağı optimizasyon sıkıntısı varmış zaten laptopumda ısınma sorunu var daha çok sıkıntı çıkar mı oynarken?

RTX 3060 6 GB.
32 GB RAM.
i7 11. nesil.
Şahsen saçma sapan oyunların 1000 tl üzerinde olduğu piyasada the last of us part 1 550 tl hak eden bir oyun olduğunu düşünüyorum. Optimizasyon o kadar da problemli değil. "Gölgelendiriciler yükleniyor" diye sürekli bekletmesinin sebebi oyun daha gölgelendiricileri yüklerken yarım bırakıp oyuna girmeleri. 6 kere falan bitirdim bedava fiyat kaçırma derim. Bu arada VRAM de sıkıntı yaşama olasılığın çok yüksek

RTX 3060 6 GB.
32 GB RAM.
i7 11. nesil.

6 GB VRAM bıraz sıkıntı cıkarabılır. Ben ayarları medıumda ayarladıgımda 7000 MB kullanıyordu ustune FSR de acıktı. Yanı oyunu acar oynatır ama nasıl performans verır bılemem. 3060'ın rahat oynatması lazım.

Şahsen saçma sapan oyunların 1000 TL üzerinde olduğu piyasada The Last of Us Part 1 550 TL hak eden bir oyun olduğunu düşünüyorum. Optimizasyon o kadar da problemli değil. "gölgelendiriciler yükleniyor" diye sürekli bekletmesinin sebebi oyun daha gölgelendiricileri yüklerken yarım bırakıp oyuna girmeleri. 6 kere falan bitirdim bedava fiyat kaçırma derim. Bu arada VRAM de sıkıntı yaşama olasılığın çok yüksek.

Tam tersıne bende hiç begenmedım. 3 saat oynadım fakat artık silesim geldi. Bu fıyatı asla hak etmeyen bır oyun bence. Bıraz fazla abartılıyor.

6 GB VRAM bıraz sıkıntı cıkarabılır. Ben ayarları medıumda ayarladıgımda 7000 MB kullanıyordu ustune FSR de acıktı. Yanı oyunu acar oynatır ama nasıl performans verır bılemem. 3060'ın rahat oynatması lazım.

Tam tersıne bende hiç begenmedım. 3 saat oynadım fakat artık silesim geldi. Bu fıyatı asla hak etmeyen bır oyun bence. Bıraz fazla abartılıyor.
Hocam sanırım dalga geçiyorsun :) profil fotoğrafını beğendim. Dalga geçmiyorsan da haksızlık ettiğini düşünüyorum.

Şimdi Monster Abra muhtemelen. Ayarlardan Turbo moda alın muhtemelen vardır. Kulaklık takarak oynayın ses artabilir. Bir de laptop soğutucu stant alın altına 6 fanlı. Ayrıca bunları yapsanız da 98 derece olacaktır işlemci zaten buna uygun yapılır. Ekran kartı bu dereceye çıkmaz ama. Tabii ki daha serin işlemci çalıştıran markalar var ancak 98 derece throttle harici işlemciyi bozmaz. Dediğim yöntemler ise işlemci biraz soğuyacağı için uğrayacağı throttle azaltarak daha stabil oyun deneyimi yaşamanızı sağlar. Ama yine 98 görürseniz bana kızmayın yani frekans artacağı için derece artacak.

Intel değil AMD işlemcili laptop almaya çalışın ve HS serisi olmasına dikkat edin. H yüksek performans anlamına S ise düşük güç tüketimi anlamına gelir. Düşük güç de daha az ısınma demektir. Mesela HP Victus 16 laptop işlemciyi 70'li derecelerde tutabiliyor. Ama Intel resmen enerji patlaması.
Tamamdır hocam aldım sorun yaşarsam yazabilirmiyim yardım edermisin

Şahsen saçma sapan oyunların 1000 tl üzerinde olduğu piyasada the last of us part 1 550 tl hak eden bir oyun olduğunu düşünüyorum. Optimizasyon o kadar da problemli değil. "Gölgelendiriciler yükleniyor" diye sürekli bekletmesinin sebebi oyun daha gölgelendiricileri yüklerken yarım bırakıp oyuna girmeleri. 6 kere falan bitirdim bedava fiyat kaçırma derim. Bu arada VRAM de sıkıntı yaşama olasılığın çok yüksek
Evet ya o yüzden baya bir karasız kalmıştım demin aldım deniycem eğer sıkıntı çıkarırsa iade edeceğim

RTX 3060 6 GB.
32 GB RAM.
i7 11. nesil.

Ben Last of Us'u seviyorum güzel oyundur kendisi, herkese de tavsiye ederim. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum oynarken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı