The Last of Us Part I alınır mı?

Tamamdır hocam aldım sorun yaşarsam yazabilir miyim yardım eder misin?

Evet ya o yüzden bayağı bir karasız kalmıştım demin aldım deneyeceğim eğer sıkıntı çıkarırsa iade edeceğim

Yaşamazsınız Turbo modun amacı fanları yüksek devirde çalıştırıp sistemi daha iyi soğutmaktır. Oyundan çıkınca tekrar eski ayara alabilirsiniz.

Fanları fullde çalıştırıyorum zaten bir de VRAM yeter mi?

Yeter 1080p Low ayarlar DLSS açıkken 75 FPS alıyor internetteki testlerde. Yeter derseniz oyunu alın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam VRAM 7.3 falan yiyor Ultra ayarlarda. Çizim uzaklığı falan kısıp birkaç ayar kısıp 6.5-7 civarına indirebilirsin biraz üstte olması ekran kartını yorabilir. Araştırmasını yapmanı öneririm.

Ultraya alırsanız 60 FPS altına düşer zevk almazsınız zaten. Laptop bu. 1080p Low DLSS quality de AVG 73 FPS. Öyle hesap edin.

Ama ileriye dönük iyi bir pc alırsa konu sahibi tadını çıkartır. İndirimdeyken almış olur.

Ama benim attığım videoda biraz ekran kartı darboğaz yemiş işlemciden dolayı. Açık alanda FPS artabilir.

Ultraya alırsanız 60 FPS altına düşer zevk almazsınız zaten. Laptop bu. 1080p Low DLSS quality de AVG 73 FPS. Öyle hesap edin.

Ama ileriye dönük iyi bir pc alırsa konu sahibi tadını çıkartır. İndirimdeyken almış olur.

Ama benim attığım videoda biraz ekran kartı darboğaz yemiş işlemciden dolayı. Açık alanda FPS artabilir.
1080p orta-yüksek arası dlss ile kaç alırım tahminen

Technopat Haberler

Geri
Yukarı