The Last of Us Part I alınır mı?

Teşekkürler hocam

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam sizin ayarda mid-high ayarda 68 75 arası veriyor. İzleyin buna göre tercih yapın. Bence alın en kötü ileride kullanırsınız. Çünkü o zaman daha da pahalı olacaktır.

Burada DLSS kapalı açınca FPS biraz daha artar. Alın.

Dosya Ekleri

• IMG_9180.jpeg
    IMG_9180.jpeg
    303,8 KB · Görüntüleme: 27
Soğutucu ile kullanıyorum bir de normalde bu sıcaklıklara ulaştığında GPU watt kullanımı 70'e kadar düşerken 98 olmasına rağmen hala 90-105 arasında

İşte Turbo fan etkisidir. Biraz ses yapar ama soğutur. Şöyle düşün. Normal fanda 98 dereceyken 70 watt verebiliyordu. Şimdi artık 70 watt çekerken mesela 85 derecede çalışıyor böylece kendini hızlandırarak 100 watt çekiyor. Sıcaklık aynı ama güç yüksek. Yine de Monster pek serin değil maalesef.

Hocam oyunu kurdum şu 20 yıl sonrası yazıından sonra bizi bırakığı yerdeyim sıcaklık seviyesi CPU'nun çok yüksek

GPU 78 derece 95 watt, İşlemci 98 derece 35 watt bu değere göre.

İşte Turbo fan etkisidir. Biraz ses yapar ama soğutur. Şöyle düşün. Normal fanda 98 dereceyken 70 watt verebiliyordu. Şimdi artık 70 watt çekerken mesela 85 derecede çalışıyor böylece kendini hızlandırarak 100 watt çekiyor. Sıcaklık aynı ama güç yüksek. Yine de Monster pek serin değil maalesef.

GPU 78 derece 95 watt, İşlemci 98 derece 35 watt bu değere göre.
İyi
Mi yani

550 lira edecek bir oyun değil güzel fakat o kadar edecek değil forumda korsana destek yok ama bir bakabilirsiniz.

Ya bu devirde TLOU 500 TL edecek bir oyun değil demek için farklı maddeler kullanmak lazım. Konuyu açan kişi, kesin al oyunu gerçekten mükemmel ötesi bir oyun. 6 kere bitirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı