Bilmem. Büyük ihtimal kendileri de yaptıkları dublajı beğenmedi.Derinlik katmak diye bir şey yok, orijinal oyuna göre dublaj yapılmasından kimse şikayetçi değil.
Bilmem. Büyük ihtimal kendileri de yaptıkları dublajı beğenmedi.Derinlik katmak diye bir şey yok, orijinal oyuna göre dublaj yapılmasından kimse şikayetçi değil.
Uncharted hariç oyunların dublajlarını beğenmiyorum. 3 ve 4'ün dublajı güzeldi.Oyunlarda Uncharted serisi hariç dublaja gerek yok, olmuyor yani anlayın artık.
Dublajı iyi yapıyoruz bence bir İngilizce kadar olmasada Crysis 1-2 Türkçe seslendirmesi bana göre başarılıydı. Hatta Uncharted bile iyiydi. TLOU'nun işgüzarlığı bu seslendirme.Oyunlara Türkçe uymuyor anlayın şunu artık. Belli ki bir anlam kazandırmak istemişler ne kadar becerebilmişler orası ayrı konu.
Oyunlara Türkçe uymuyor derken, dublajı kast ettim. Altyazıya bir lafım yok.
Crysis da fena değildi. TLOU'yu beğenmiyorum.Dublajı iyi yapıyoruz bence bir İngilizce kadar olmasa da Crysis 1-2 Türkçe seslendirmesi bana göre başarılıydı. Hatta Uncharted bile iyiydi. TLOU'nun işgüzarlığı bu seslendirme.
Yıl olmuş 2022, bu ülkenin Crysis dublajından ileriye gidemiyor olması üzücü.Dublajı iyi yapıyoruz bence bir İngilizce kadar olmasada Crysis 1-2 Türkçe seslendirmesi bana göre başarılıydı. Hatta Uncharted bile iyiydi. TLOU'nun işgüzarlığı bu seslendirme.
Dublaj yok yakın zamanda hangi oyuna seslendirme yapıldı? Altyazı gelirse seviniyorum artık.Yıl olmuş 2022, bu ülkenin Crysis dublajından ileriye gidemiyor olması üzücü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.