Steam ya da Epic Games üzerinden The Last of Us Part I'i almayı düşünüyorum. Ancak emin olmak istediğim bir şey var: Oyunun standart sürümündeLeft Behind prequel hikayesi dahil mi? Deluxe Edition içerikleri dışında bu hikaye standart sürümde mevcut mu?
Bu konuda kesin bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!
The Last of Us tek oyunculu hikâye modu ve Left Behind ana hikâye öncesi bölümü (Bazı insanların burada kafası karışabilir ve Left Behind DLC'si sadece bu pakette var sanabilir. Tek oyunculu hikâye modu ve Left Behind ana hikâye öncesi bölümü oyunun standart versiyonuna da dahil. Alttakiler standart versiyona dahil değil.)
Normal oyun 599TL(60 dolar), bu sürüm 699TL(70 dolar). Açıkçası kesinlikle almanızı önermediğim bir paket. Paketin içinde kısaca oyunda zaten erişeceğiniz karakter ve silah geliştirmeleri ve speedrun modu gibi oyunda sonradan açılacak modlara erkenden erişmenizi sağlıyor. Hatta bu pakete 100TL...
Steam ya da Epic Games üzerinden The Last of Us Part I'i almayı düşünüyorum. Ancak emin olmak istediğim bir şey var: Oyunun standart sürümündeLeft Behind prequel hikayesi dahil mi? Deluxe Edition içerikleri dışında bu hikaye standart sürümde mevcut mu?
Bu konuda kesin bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!
Ya TLOU Part 1 Dijital Deluxe Sürüm alacaksınız ya da ayrı olarak DLC şeklinde alacaksınız. Yanlış bilgi vermeyelim. Tavsiyem alacaksanız Deluxe sürüm alın. Bir sürü oyunu daha iyi hale getiren eklentiler ile geliyor. Sadece DLC alırsanız bu eklentiler gelmiyor. (Epic için konuşuyorum) Ayrıca Standart sürüme dahil ise ayriyeten neden DLC olarak satılıyor? @Scaryo@Culoksi
Eki Görüntüle 2375798
Ya TLOU part 1 dijital Deluxe sürüm alacaksınız ya da ayrı olarak DLC şeklinde alacaksınız. Yanlış bilgi vermeyelim. Tavsiyem alacaksanız Deluxe sürüm alın. Bir sürü oyunu daha iyi hale getiren eklentiler ile geliyor. Sadece DLC alırsanız bu eklentiler gelmiyor. (Epic için konuşuyorum) ayrıca standart sürüme dahil ise ayrıyeten neden DLC olarak satılıyor? @Scaryo@Culoksi
Bende standart versiyon var hocam left behind dahil %100 bitirdim oyunu. Deluxe sürüm sadece oyunu kolaylaştıran birtakım eklentilere erken ulaşmanızı sağlıyor, almaya gerek yok.
Eki Görüntüle 2375798
Ya TLOU part 1 dijital Deluxe sürüm alacaksınız ya da ayrı olarak DLC şeklinde alacaksınız. Yanlış bilgi vermeyelim. Tavsiyem alacaksanız Deluxe sürüm alın. Bir sürü oyunu daha iyi hale getiren eklentiler ile geliyor. Sadece DLC alırsanız bu eklentiler gelmiyor. (Epic için konuşuyorum) ayrıca standart sürüme dahil ise ayrıyeten neden DLC olarak satılıyor? @Scaryo@Culoksi
@Muhterem Musti Evet, yanlış bilgi verme. DLC dediğin görselde yazan bilgileri içeriyor. Ayrı satılması da normal sürümü alıp bu eklentileri almayanlar için. Left Behind için bir bilgi görebildin mi görselde?
Merhaba, bir tık fazla ücret ödeyip dijital deluxe almanıza gerek yok, oyunun standart sürümünde bile açıklıyorlar '' Ellie ile en iyi arkadaşı Riley'nin hayatlarını sonsuza dek değiştiren olayların derinine inen meşhur ana hikâye öncesi bölümü Left Behind'ı içerir.'' diye