The Last of Us Part I - Left Behind dahil mi?

selim parlaklı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Steam ya da Epic Games üzerinden The Last of Us Part I'i almayı düşünüyorum. Ancak emin olmak istediğim bir şey var: Oyunun standart sürümünde Left Behind prequel hikayesi dahil mi? Deluxe Edition içerikleri dışında bu hikaye standart sürümde mevcut mu?

Bu konuda kesin bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!

1734356324276.png

1734356266103.png

Konudan alıntı:
  • The Last of Us tek oyunculu hikâye modu ve Left Behind ana hikâye öncesi bölümü (Bazı insanların burada kafası karışabilir ve Left Behind DLC'si sadece bu pakette var sanabilir. Tek oyunculu hikâye modu ve Left Behind ana hikâye öncesi bölümü oyunun standart versiyonuna da dahil. Alttakiler standart versiyona dahil değil.)

Merhaba arkadaşlar,

Steam ya da Epic Games üzerinden The Last of Us Part I'i almayı düşünüyorum. Ancak emin olmak istediğim bir şey var: Oyunun standart sürümünde Left Behind prequel hikayesi dahil mi? Deluxe Edition içerikleri dışında bu hikaye standart sürümde mevcut mu?

Bu konuda kesin bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!

Eki Görüntüle 2375566
Eki Görüntüle 2375564
Yok hocam değil, dijital deluxe sürüm olanı almanız gerek. O da Epic'de 650 TL falan.

Merhaba arkadaşlar,

Eki Görüntüle 2375566
Eki Görüntüle 2375564
Standart sürüme dahil hocam, deluxe almanıza gerek yok.

Yanlış bilgi
Standart sürüme dahil hocam, deluxe almanıza gerek yok.
1734374855846.png

Ya TLOU Part 1 Dijital Deluxe Sürüm alacaksınız ya da ayrı olarak DLC şeklinde alacaksınız. Yanlış bilgi vermeyelim. Tavsiyem alacaksanız Deluxe sürüm alın. Bir sürü oyunu daha iyi hale getiren eklentiler ile geliyor. Sadece DLC alırsanız bu eklentiler gelmiyor. (Epic için konuşuyorum) Ayrıca Standart sürüme dahil ise ayriyeten neden DLC olarak satılıyor? @Scaryo @Culoksi

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2375798
Ya TLOU part 1 dijital Deluxe sürüm alacaksınız ya da ayrı olarak DLC şeklinde alacaksınız. Yanlış bilgi vermeyelim. Tavsiyem alacaksanız Deluxe sürüm alın. Bir sürü oyunu daha iyi hale getiren eklentiler ile geliyor. Sadece DLC alırsanız bu eklentiler gelmiyor. (Epic için konuşuyorum) ayrıca standart sürüme dahil ise ayrıyeten neden DLC olarak satılıyor? @Scaryo @Culoksi

Bende standart versiyon var hocam left behind dahil %100 bitirdim oyunu. Deluxe sürüm sadece oyunu kolaylaştıran birtakım eklentilere erken ulaşmanızı sağlıyor, almaya gerek yok.

Eki Görüntüle 2375798
Ya TLOU part 1 dijital Deluxe sürüm alacaksınız ya da ayrı olarak DLC şeklinde alacaksınız. Yanlış bilgi vermeyelim. Tavsiyem alacaksanız Deluxe sürüm alın. Bir sürü oyunu daha iyi hale getiren eklentiler ile geliyor. Sadece DLC alırsanız bu eklentiler gelmiyor. (Epic için konuşuyorum) ayrıca standart sürüme dahil ise ayrıyeten neden DLC olarak satılıyor? @Scaryo @Culoksi

Standart sürümündede hikaye öncesi bölümün olduğu yazıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241216_231801_Chrome.jpg
    Screenshot_20241216_231801_Chrome.jpg
    146,2 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba arkadaşlar,

Eki Görüntüle 2375566
Eki Görüntüle 2375564
Merhaba, bir tık fazla ücret ödeyip dijital deluxe almanıza gerek yok, oyunun standart sürümünde bile açıklıyorlar '' Ellie ile en iyi arkadaşı Riley'nin hayatlarını sonsuza dek değiştiren olayların derinine inen meşhur ana hikâye öncesi bölümü Left Behind'ı içerir.'' diye

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı