mertyilmazpc Decapat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 39 Çözümler 1 14 Nisan 2025 #1 Oyunun başında yumruk atabiliyordum ama şu an atılmıyor. Silah kullanabiliyorum hala ama tek sorun yakın dövüş olmuyor, sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2025
Oyunun başında yumruk atabiliyordum ama şu an atılmıyor. Silah kullanabiliyorum hala ama tek sorun yakın dövüş olmuyor, sorun nedir?
Çözüm mertyilmazpc 18 Nisan 2025 Akira.exe dedi: Çözümü yazarsanız, başkaları da bu durumu yaşarsa eğer bu konu işlerine yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Elime sopa aldım, kırılana kadar onunla yakın dövüş yaptım sonrasında kendiliğinden düzeldi.
Akira.exe dedi: Çözümü yazarsanız, başkaları da bu durumu yaşarsa eğer bu konu işlerine yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Elime sopa aldım, kırılana kadar onunla yakın dövüş yaptım sonrasında kendiliğinden düzeldi.
lionex35 Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 454 Çözümler 1 14 Nisan 2025 #2 f ye bas Artı 0 Eksi
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.361 Çözümler 72 14 Nisan 2025 #3 Kontrollerden bakın belki tuşu değişmiştir. Kontrolleri sıfırlayın düzelmezse oyun dosyalarını doğrulayın. F tuşu ile yumruk atılıyordu. Artı 0 Eksi
Kontrollerden bakın belki tuşu değişmiştir. Kontrolleri sıfırlayın düzelmezse oyun dosyalarını doğrulayın. F tuşu ile yumruk atılıyordu.
KS KS mertyilmazpc Decapat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 39 Çözümler 1 14 Nisan 2025 #4 Akira.exe dedi: Kontrollerden bakın belki tuşu değişmiştir. Kontrolleri sıfırlayın düzelmezse oyun dosyalarını doğrulayın. F tuşu ile yumruk atılıyordu. Genişletmek için tıkla... Konsolla oynuyordum klavyeden de denedim ikisinde de atmıyor ayarları varsayılan yapmıştım gene olmadı bilmiyorum nasıl düzelecek Artı 0 Eksi
Akira.exe dedi: Kontrollerden bakın belki tuşu değişmiştir. Kontrolleri sıfırlayın düzelmezse oyun dosyalarını doğrulayın. F tuşu ile yumruk atılıyordu. Genişletmek için tıkla... Konsolla oynuyordum klavyeden de denedim ikisinde de atmıyor ayarları varsayılan yapmıştım gene olmadı bilmiyorum nasıl düzelecek
lionex35 Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 454 Çözümler 1 14 Nisan 2025 #5 mertyilmazpc dedi: Konsolla oynuyordum klavyeden de denedim ikisinde de atmıyor ayarları varsayılan yapmıştım gene olmadı bilmiyorum nasıl düzelecek Genişletmek için tıkla... boş zamanda mı atmıyor yoksa düşmana karşı da mı atmıyor Artı 0 Eksi
mertyilmazpc dedi: Konsolla oynuyordum klavyeden de denedim ikisinde de atmıyor ayarları varsayılan yapmıştım gene olmadı bilmiyorum nasıl düzelecek Genişletmek için tıkla... boş zamanda mı atmıyor yoksa düşmana karşı da mı atmıyor
KS KS mertyilmazpc Decapat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 39 Çözümler 1 14 Nisan 2025 #6 lionex35 dedi: Boş zamanda mı atmıyor yoksa düşmana karşı da mı atmıyor Genişletmek için tıkla... Boş zamanda da atmıyor düşmana karşı da atmıyor başlarda atıyordu aslında anlamadım Artı 0 Eksi
lionex35 dedi: Boş zamanda mı atmıyor yoksa düşmana karşı da mı atmıyor Genişletmek için tıkla... Boş zamanda da atmıyor düşmana karşı da atmıyor başlarda atıyordu aslında anlamadım
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.361 Çözümler 72 14 Nisan 2025 #7 mertyilmazpc dedi: Boş zamanda da atmıyor düşmana karşı da atmıyor başlarda atıyordu aslında anlamadım Genişletmek için tıkla... Denemesine yeni bir save açın, yeni save de deneyin. Yine de atmazsa oyun bozuktur. Silip tekrar kurmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
mertyilmazpc dedi: Boş zamanda da atmıyor düşmana karşı da atmıyor başlarda atıyordu aslında anlamadım Genişletmek için tıkla... Denemesine yeni bir save açın, yeni save de deneyin. Yine de atmazsa oyun bozuktur. Silip tekrar kurmanız gerekiyor.
KS KS mertyilmazpc Decapat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 39 Çözümler 1 14 Nisan 2025 #8 Akira.exe dedi: Denemesine yeni bir save açın, yeni save de deneyin. Yine de atmazsa oyun bozuktur. Silip tekrar kurmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bir şekilde düzelttim sağ ol tekrardan Artı 0 Eksi
Akira.exe dedi: Denemesine yeni bir save açın, yeni save de deneyin. Yine de atmazsa oyun bozuktur. Silip tekrar kurmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bir şekilde düzelttim sağ ol tekrardan
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.361 Çözümler 72 15 Nisan 2025 #9 mertyilmazpc dedi: Bir şekilde düzelttim sağ ol tekrardan Genişletmek için tıkla... Çözümü yazarsanız, başkaları da bu durumu yaşarsa eğer bu konu işlerine yarayabilir. Artı 0 Eksi
mertyilmazpc dedi: Bir şekilde düzelttim sağ ol tekrardan Genişletmek için tıkla... Çözümü yazarsanız, başkaları da bu durumu yaşarsa eğer bu konu işlerine yarayabilir.
KS KS mertyilmazpc Decapat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 39 Çözümler 1 18 Nisan 2025 #10 Akira.exe dedi: Çözümü yazarsanız, başkaları da bu durumu yaşarsa eğer bu konu işlerine yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Elime sopa aldım, kırılana kadar onunla yakın dövüş yaptım sonrasında kendiliğinden düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Akira.exe dedi: Çözümü yazarsanız, başkaları da bu durumu yaşarsa eğer bu konu işlerine yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Elime sopa aldım, kırılana kadar onunla yakın dövüş yaptım sonrasında kendiliğinden düzeldi.