The Last of Us Part II alacak mısınız?

Alacak mısınız?

• Evet

Oy: 11 29,7%
  • Hayır

Oy: 15 40,5%
  • Duruma göre belki

Oy: 11 29,7%

• Oy verenlerin toplamı
    37
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Selamlar;

Oyun 3 Nisan 2025'te Steam üzerinden çıkışını gercekleştirecek. Oyun fiyatı muhtemelen 59.99$ (2100 TL) üzerinden çıkış yapacak. Biliyorsunuz PlayStation oyunları olduğu gibi kırılıyor. Torrent olarak oynamayı mı tercih edersiniz yoksa direkt olarak satın alıp da original oynamayı mı tercih edersiniz?

Bana soracak olursanız ben Steam dolar kuruna geçtiği tarihten itibaren hiç oyun almadım bir defaya mahsus bu parayı bu oyuna verebilirim. Çünkü her halükarda değer diye düşünüyorum.

Sizce oyun ne zaman ön satışa açılacak? Almayı düşünüyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alacağım tabii! Bu oyun için sırf PS4 aldım ve oyunu diskli aldım sırf tekrar oynarım diye. Sonra bir eşeklik edip PS4'ü sattım. Eğer bütçe çıkarsa alırım çıkmazsa korsan tercih ederim para çıkışınca alırım 2 kere oynarım.

Oynayacağım, yani, oynarım.
1734633595607.png

Tabii dizinin ilk sezonunu da izlemeyi düşünüyorum.

Muhtemelen hayır. Part I'i ön sipariş ile almıştım, oyun bozuk çıktığı için patladım maalesef. O yüzden Part II'yi ön sipariş ile almayacağım. Oyun bir çıksın, incelemeler gelsin, sonra belki alırım belki de korsan indiririm.

Selamlar;

Oyun 3 Nisan 2025'te Steam üzerinden çıkışını gercekleştirecek. Oyun fiyatı muhtemelen 59.99$ (2100 TL) üzerinden çıkış yapacak. Biliyorsunuz PlayStation oyunları olduğu gibi kırılıyor. Torrent olarak oynamayı mı tercih edersiniz yoksa direkt olarak satın alıp da original oynamayı mı tercih edersiniz?

Bana soracak olursanız ben Steam dolar kuruna geçtiği tarihten itibaren hiç oyun almadım bir defaya mahsus bu parayı bu oyuna verebilirim. Çünkü her halükarda değer diye düşünüyorum.

Sizce oyun ne zaman ön satışa açılacak? Almayı düşünüyor musunuz?
İndirimsiz olmadan bu fiyata HİÇ BİR OYUN (gta 6 hariç ona 100 doları da basarım ben) alınmaz. Bence indirime girmesi çok sürmez. Tabi ekonomik durumuna bağlı eğer 60 dolar senin için günlük harçlık gibiyse oyun fazlasıyla değer. Henüz oynama şansım olmadı ama izleyerek bile hayran kalmıştım.

Hocam selamlar. Şahsi olarak hesabıma almam ama "çevrimdışı" hesaplar da oynamak için satılan hesaplar da düşünebilirim. Daha The Last Of Part I'i bile oynamadım. Mesela FC 25 gibi oyunları çevrimdışı hesaplardan alıp sadece kariyer-teknik direktor kariyeri olarak oynuyorum. Yani hikaye oyunları için 2100 TL gibi bir bütçenin saçma olacağını düşünüyorum çünkü bitiyor. Sadece o tarz bütçeleri FPS oyunları, macera oyunları gibi oyunlara vermeyi mantıklı buluyorum.

Belki kafam eserse The Last Of Part I'i alıp indirip oynarım, o sıra da The Last Of Part II'i çıkmış olur. Zaten çıktıktan 1-2 ay sonra hesaplara "güzel" fiyat da düşüyor.

İndirime girince alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı