The Last of Us Part II beni üzdü

Lord Tordah

Hectopat
Yer
pensilvanya
Yaklaşık 6 ay önce çıkan oyunu daha yeni oynama fırsatım oldu. Hiçbir spoiler yemeden, video izlemeden oyuna giriş yaptım, ve 2 günde oyunu bitirdim.
16 yaşındayım hiçbir oyun oynarken bu kadar öfke bu kadar intikam alma hissi bu kadar hayal kırıklığı hissetmedim. Oyunu bitirdikten sonra bile hala aklımdan çıkmadı ve çıkmamaya devam ediyor. Siz bu oyun hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

Yani oyunun sonundan dolayı oyunu beğenmeyen kitle çok, oyunun grafiklerinden konuşmuyorum bile gayet iyi, bana soracaksanız abby haklı yani oyun boyunca değiştirdiğiniz taraf çok oluyor, intikam hissi olması bence gayet iyi, yanlış hatırlamıyorsam adı tomm ya da thomas dı ben çıktığı gün zamanlarında oynadım onun dostuyken abby e saldırmasa ya da emilye saldırıyordu bir binadan Sniper ile o bölüm çok toxicti, hafiften sonda bana bir sıkılma yarattı hemen hemen her oyunda bana sonda bir sıkılma yaşıyorum the walkind Dead'de bile bunu yaşadım, hikayesi en iyi olan oyunlardan, aklıma bir bölüm daha geldi sonda emily ile abby çatışması oradada kafayı yemiştim, fiyatı bir tık pahalı, ama bana soracaksan bir The Walking Dead etmez.

Ben hikayeyi acayip beğendim.
Sırf sevilen bir karakter öldürülünce hikaye kötü olmuyor.

O öldüğü için değil. Abby'i niye o kadar çok oynuyoruz bir an ben oyun Abby için çıktı sandım çok gereksiz çok saçma çok aptalca bir hata bu bence yapılmamalıydı yapmamalıydılar oyunu bitirdikten sonra konsolu kırasım geldi çok saçma hikaye sonda niye seçenek sunmadı bize 3.cü oyun gelir mi bilmem ama gelirse Abby ve Ellie aralarını düzeltecek o zaman.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı