The Last of Us Part II çöküyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Merhaba. Belki biliyorsunuzdur TLOU 2 cıktı ve Epic Games'ten satın alıp kurdum fakat oyuna girerken sürücünüzün sürümü uygun değil diyor. Tamama basıyorum ve oyuna giriyorum. İlk basta cok sorun yoktu sadece oyun kasıyordu ama sonra oyun cokmeye basladı ve şu an oyunu acmaya calıstıgımda cokuyor ve alltaki 2 hatayı veriyor. Çözüm var mıdır? Kassada az cok oynuyordum ama simdi direkt cokuyor. Sistemimi alta bırakacağım. (bu arada sürümü yükseltemiyorum en güncel sürümdesiniz diyor)
RX 570 4 GB.
16 GB RAM.
Intel(R) Core(tm) i5-6400 CPU @ 2.70GHz 2.71 GHz.
1TB depolama alanı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-07 203157.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-07 203157.png
    16 KB · Görüntüleme: 242
  • Ekran görüntüsü 2025-04-07 203142.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-07 203142.png
    9,3 KB · Görüntüleme: 195
  • Ekran görüntüsü 2025-02-01 195631.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-01 195631.png
    15,5 KB · Görüntüleme: 191
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun AMD ekran kartlarında açılması için 25.3.2 sürümü gerekiyor. Fakat bu sürüm ekran kartınızı desteklemiyor. Açsanız bile oyun oynanmayacak derecede olacak, oyunun ilerleyen ksıımlarda da sık sık çökecektir.

Ya aslinda 30 FPS'te olsa oynanir benim icin cunku deli gibi seviyorum ve 30 FPS bile olsa zevk aliyorum tek sorun su cokme isi iste...

Ya aslinda 30 FPS'te olsa oynanir benim icin cunku deli gibi seviyorum ve 30 FPS bile olsa zevk aliyorum tek sorun su cokme isi iste...
Normalde oyunun ilk çıktığı zaman sizin ekran kartınızla oynayanlar var youtube üzerinde videolar mevcut, fakat şuan yeni güncellemeyi istiyor arkadaşın dediği gibi ekran kartınızda son sürüm desteği yok. Nexus üzerinde şöyle bir mod mevcut işe yarar mı bilmiyorum ama sizin ki gibi 4gb vram li sistemler için yapılmış. Bir deneyin.

Olmaz ise sizin ekran kartınız için son sürüm yayınlanır mı bilmiyorum ama onu bekleyeceksiniz veya yukardakine benzer bir mod çıkarılmasını.

Normalde oyunun ilk çıktığı zaman sizin ekran kartınızla oynayanlar var youtube üzerinde videolar mevcut, fakat şuan yeni güncellemeyi istiyor arkadaşın dediği gibi ekran kartınızda son sürüm desteği yok. Nexus üzerinde şöyle bir mod mevcut işe yarar mı bilmiyorum ama sizin ki gibi 4gb vram li sistemler için yapılmış. Bir deneyin.

Olmaz ise sizin ekran kartınız için son sürüm yayınlanır mı bilmiyorum ama onu bekleyeceksiniz veya yukardakine benzer bir mod çıkarılmasını.
Değerli vaktini ayırıp yardımcı olduğun için çok teşekkürler kardeşim, bir bakacağım dediğin moda.

Normalde oyunun ilk çıktığı zaman sizin ekran kartınızla oynayanlar var YouTube üzerinde videolar mevcut, fakat şu an yeni güncellemeyi istiyor arkadaşın dediği gibi ekran kartınızda son sürüm desteği yok. Nexus üzerinde şöyle bir mod mevcut işe yarar mı bilmiyorum ama sizin ki gibi 4 GB VRAM'li sistemler için yapılmış. Bir deneyin.

Olmaz ise sizin ekran kartınız için son sürüm yayınlanır mı bilmiyorum ama onu bekleyeceksiniz veya yukarıdakine benzer bir mod çıkarılmasını.

Ben modu indirdim fakat bir faydası olmadı aksine povu kısıtladı ve ekranı daraltti, nasıl geri eski haline getirebilirim yani modsuz haline?

Değerli vaktini ayırıp yardımcı olduğun için çok teşekkürler kardeşim, bir bakacağım dediğin moda.

Ben modu indirdim fakat bir faydası olmadı aksine povu kısıtladı ve ekranı daraltti, nasıl geri eski haline getirebilirim yani modsuz haline?
Tamam hallettim.

Son düzenleme:
Oyunun AMD ekran kartlarında açılması için 25.3.2 sürümü gerekiyor. Fakat bu sürüm ekran kartınızı desteklemiyor. Açsanız bile oyun oynanmayacak derecede olacak, oyunun ilerleyen ksıımlarda da sık sık çökecektir.
Bende 25.3.2 sürümü yüklü ancak hala çökmeye devam ediyor. Rx6700Xt ekran kartım

RX 6700 XT ekran kartı kullanıyorum 25.3.2 sürümüne sahibim. Dünden beri neler denemedim ama olmadı 20-25 dakikada bir çöküyor

Son düzenleme:
Bende 25.3.2 sürümü yüklü ancak hala çökmeye devam ediyor. RX 6700 XT ekran kartım.

RX 6700 XT ekran kartı kullanıyorum 25.3.2 sürümüne sahibim. Dünden beri neler denemedim ama olmadı 20-25 dakikada bir çöküyor.

Bende de 6700XT var driver uygulamasında en güncel sürüm 25.3.1 gösteriyor nasıl güncelledin. Oyun düne kadar oynanıyordu ama şimdi girmeden direk çöküyor.

Edit: Güncellemeyi yaptım. Uygulama içinde gözükmüyor ama siteden indirebilirsiniz bulamayanlar için link.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı