Baddie
Hectopat
Daha fazla
Hocam şöyle diyeyim.
Huben 2 eğer yarış oyunu oynamayacaksanız 9/10 eğer oynayacaksanız 6/10
GameSir G7 Pro eğer dpad ağırlıklı oynamayacaksanız (platformer ve dövüş) 9/10 eğer oynayacaksanız 7/10
Cyclone 2 7/10
Machenike G5 Pro Max 5/10
8BitDo Ultimate 2 7/10
EasySMX X20 7/10
Hem malzeme kalitesi hem de donanım açısından en iyileri huben 2 ve G7 Pro. Önümüzdeki haftalarda huben 2 için bir inceleme videosu yayınlayacağım. Aynı zamanda YT üzerinde G7 Pro için bir incelemem zaten mevcut, bakmanızı öneririm. Machenike G5 Pro Max bunlara göre daha geride kalıyor açık ara. Şimdiye kadar kullandığım en iyi iki kol açıkçası huben 2 ve G7 Pro Max.
Bence 1 pembe huben 2 ve 1 siyah G7 Pro alabilirsiniz. Hem renk seçeneğiniz hem de istediğiniz oyunlar için iki adet üst düzey gamepadiniz olur.
Hocam assetto corsadas makas ve drift atmak için en iyi hangisidir. 1.6-2K civarı bütçe için? Sağ ve sol alttaki tuşların ayarlanabilmesi önemli. Yani %15 basinca %15 algilasin istiyorum. Ölü bölge de hiç olmamasi lazim. Öneriniz var mı?
Bence gamepadi Türkiye'den almak gamepadin stick drift veya farklı soru la karşılaşması ihtimaline karşı daha iyi btw attığınız modellerin Hall efect olduğunu biliyorum.
8BitDo ve Xbox kullandım DualSense'te elime geçti. GameSir nasıl bilmiyorum tetiklerinin şekline bakmak gerek. 8BitDo dpadi güzel ama yaeış için tetikler çok kötü. DualSense'te de o kadar olmasa da kötü araba için en iyisi Xbox sanırım. Bildiklerim üzerinden yorum yapmak istedim gulikitte iyidir. GameSir öneririm.
Hocam assetto corsadas makas ve drift atmak için en iyi hangisidir. 1.6-2K civarı bütçe için? Sağ ve sol alttaki tuşların ayarlanabilmesi önemli. Yani %15 basinca %15 algilasin istiyorum. Ölü bölge de hiç olmamasi lazim. Öneriniz var mı?