xMagician
Kilopat
Daha fazla
- RAM
- 8x2 3200 MHz
- Ekran kartı
- GTX 1660 Super
- Anakart
- MSI B450M-A Pro Max
- İşlemci
- Ryzen 5 2600
Selamlar herkese. Aylardır sorunsuz oynadığım The Last of Us Part II, son gelen ekran kartı güncellemesini yaptıktan sonra açılmamaya başladı. Oyunu açtığımda siyah ekranda kalıyor ve ekteki uyarıyı veriyor. Kullandığım PC ile birkaç gün öncesine kadar 1080p orta ayarlarda 50-60 FPS arası oynayabiliyordum. Şu an açılmıyor bile. Grafik ayarlarını düşürmeyi denedim ancak işe yaramadı. Oyunum orijinal, Steam üzerinden oynuyorum. Sorun ne olabilir?
-
Sorunu çözdüm. Reddit sayfasında çözümü adım adım anlatmışlar. Oradaki çözüm ilk başta bende işe yaramadı. Bunun sebebi de disk yerimin yetersizliğiymiş.
Oyun D diskine kurulu olsa da sorunun kaynağı C diskindeki Windows denetleyicisinin yeterli alanı kalmaması. Benzer bir sorunla karşılaştıysanız oyunun hangi diskte bulunduğundan bağımsız, sistem diskinizde yeterli yer olduğuna emin olun. Ufak bir yer açmak yeterli oldu.
-
Sorunu çözdüm. Reddit sayfasında çözümü adım adım anlatmışlar. Oradaki çözüm ilk başta bende işe yaramadı. Bunun sebebi de disk yerimin yetersizliğiymiş.
Oyun D diskine kurulu olsa da sorunun kaynağı C diskindeki Windows denetleyicisinin yeterli alanı kalmaması. Benzer bir sorunla karşılaştıysanız oyunun hangi diskte bulunduğundan bağımsız, sistem diskinizde yeterli yer olduğuna emin olun. Ufak bir yer açmak yeterli oldu.
Son düzenleme: