The Last of Us Part II en iyi FPS ve görüntü ayarları nedir?

İşletim sistemi
Windows 10
G-sync desteklimi mönitörün? Eğer öyleyse nvidia denetim masasında gözükür buradan açıp kapatabilirsin. Bazen açmak sıkıntı oluşturabiliyor.
Bozuk olan kısmın ekran resmini çekebilirmisin daha detaylı bakabiliriz. Oyun bozuk yüklenmiş olabilir.
Hocam g-sync destekli mi gece eve geçtiğimde bakacagim.yani durdugum zaman yerimde bir sikinti yok fakat hafif uzak bir noktada teller vs olduğunda veya kaldirim taşları olsun merdivenlerde olsun hareket edince kenarlari hafif tirtiklaniyor eve geçtiğimde oyundan bir görsel paylaşırım.

Merhaba, bire bir aynı sorunu bende yaşıyorum, 1 haftadır her şeyi denedim, monitör ayarlarını değiştirmeyi, nvdia appinden yada denetim masasından ayar yapamyı (cache size değiştirme, gecikem açma kapama vs), freesyncim var monitörde onunla ilgili ayarları denedim. Hiçbir şekilde sonuca ulaşamadım. Fps ve gecikme değerlerimde bir sorun yok ama dediğin gibi kamerayla hızlı hareket ederken sanki 40 fps'miş yada böyle bir motion blur varmış gibi oluyor.

sistemim:
RTX 3080 10gb
i7 12700kf
asus z690a pro
4x8 3200mhz ram

2k'da dlaa native'le neredeyse çoğu ayar en yüksekte 60-80fps alıyorum, dlss kalite yada diğer ölçekleme yöntemleriyle 100-120 arası alıyorum ama dediğim gibi oyun böyle kamerayı çevirirken akmıyormuş gibi.

Merhaba, bire bir aynı sorunu bende yaşıyorum, 1 haftadır her şeyi denedim, monitör ayarlarını değiştirmeyi, nvdia appinden yada denetim masasından ayar yapamyı (cache size değiştirme, gecikem açma kapama vs), freesyncim var monitörde onunla ilgili ayarları denedim. Hiçbir şekilde sonuca ulaşamadım. Fps ve gecikme değerlerimde bir sorun yok ama dediğin gibi kamerayla hızlı hareket ederken sanki 40 fps'miş yada böyle bir motion blur varmış gibi oluyor.

sistemim:
RTX 3080 10gb
i7 12700kf
asus z690a pro
4x8 3200mhz ram

2k'da dlaa native'le neredeyse çoğu ayar en yüksekte 60-80fps alıyorum, dlss kalite yada diğer ölçekleme yöntemleriyle 100-120 arası alıyorum ama dediğim gibi oyun böyle kamerayı çevirirken akmıyormuş gibi.
Hocam ben bunu kabullendim gercekten artik o kadar ayarlarla ugrastim ki sunun cozumunu bulamadim bir turlu oyunu nerden indirdiniz merak ettigim icin soruyorum oyunlarımızda mi sikinti var diye oyun orijinal mi?

sistemim:
RTX 3080 10gb
i7 12700kf
asus z690a pro
4x8 3200mhz ram

Bunun sebebi oyunu klavye fareyle oynamanız. Kol ile oynarsanız bu problem ortadan kalkıyor. PC'ye çıkmış olan tüm playstation oyunlarında bu problemi yaşıyorum. God of War, Uncharted, Last of Us...

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı