The Last of Us Part II fg açınca kasıyor

zSensei

Hectopat
Daha fazla  
İyi Sosyaller. The Last of Us Part 2 PC sürümünde Frame Generation aktif edince oyun kasıyor hissi veriyor FPS yüksek olmasına rağmen. 4K'da 50-60 FPS aralığında oynayabiliyorum fg ile beraber 90 100e kadar çıkıyor ancak 50-60 FPS'teki akıcılığın onda 1'i yok kasıyor gibi hissettiriyor neden olabilir?

RX 6750XT.
i5 12400F.

Son düzenleyen: Moderatör:
Optimizasyonu ilk oyuna göre evet baya iyi ama saçma bir şekilde kare oluşturmayı açınca fps artmasına rağmen kasıyor hissi veriyor
Bende öyle bir şey olmadı. Sadece AMD'nin kare oluşturmasını açınca FPS daha da yükseliyordu NVIDIA'nın kare oluşturmasına göre. Onun sebebini anlayamadım. RTX 4060 Ti kullanıyorum bu arada.

Bende öyle bir şey olmadı. Sadece AMD'nin kare oluşturmasını açınca FPS daha da yükseliyordu NVIDIA'nın kare oluşturmasına göre. Onun sebebini anlayamadım. RTX 4060 Ti kullanıyorum bu arada.
Evet ilk oyunda bendede öyleydi ekran kartım Rtx olmasina rağmen fsr açınca çok daha yüksek fps aliyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…