Sürprizbozan İnceleme The Last of Us Part II hakkında düşüncelerim

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Erkek Fatma yazısını görünce incelemeyi okumayı bıraktım tamamen bomboş inceleme olmus.

Tamamen tek taraflı bir inceleme yapmışsın yarısını okuduktan sonra okumayı bıraktım Abby karakterini sevmek zorunda değilsin ama Abby , Joel i öldürmek konusunda tamamen haklıydı ve 2. oyun, 1. oyuna göre neredeyse her konuda daha iyiydi özellikle hikaye konusunda 2. oyun çok daha iyi.

Kesinlikle katılıyorum, oyunun başında baş karakteri öldürüp tamamen bir intikam hikayesine çevirip, sonra da oyunun sonunu da "intikam kötüdür haaa, mutlaka senden çıkar." mesajına bağlamanın ne anlamı vardı? Keşke PART 2'yi son oyun ve o oyunu da aşı temalı bir şekilde yapsalardı, Joel ölecekse sonda ölseydi. Ki ölmeyip ikisinin de beraber yaşadığı bir son muhakkak daha iyi olurdu. Umarım part 3 çıkar ve hikaye biraz daha toparlar diyeceğim ama bu saatten sonra neyi toparlayacaklar merak ediyorum. Gönül ister ki her şey birer kabustan ibaret olsun ama oyunu 20 saat aynı mantalitede oynattıktan sonra bu bir rüyaydı, bütün oyun boşa gitti diyemezler herhalde. Geçmiş olsun, güzel bir senaryo berbat bir hale geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…