- Makaleler
- 1
Ekran kartı alamazken nasıl daha yüksek grafik alsın? Piyasada kart yok ki.PC'de hem oyun oynar hem işini yapar, artı olarak daha yüksek grafik alırken daha az bütçe ayırır.
Ekran kartı alamazken nasıl daha yüksek grafik alsın? Piyasada kart yok ki.PC'de hem oyun oynar hem işini yapar, artı olarak daha yüksek grafik alırken daha az bütçe ayırır.
Hocam arkadaş İstanbul'da yaşıyorsa AAA bir oyunu alıp takas ederek diğer oyunlara erişim sağlar.Büyük bir TLOU hayranı olarak ben de aynı konuyu açmıştım, şu an Series S almaya karar verdim.
Hangi oyun olursa olsun, tek bir oyun için konsol alınmaz. Başka oyun oynamak istesen oyun fiyatları malum. O yüzden PS4 kiralayıp oynamayı düşünebilirsin.
Şu an yok ama birkaç yıl içerisinde olur.Arkadaşlar teknoloji sürekli gelişiyor belki bir yolu vardır, bu playstation oyunlarını bir emülatör vasıtası ile PC de oynamak gibi bir imkanımız var mı?
Bazı oyunlar oynanabiliyor ama sayıları sınırlı.Arkadaşlar teknoloji sürekli gelişiyor belki bir yolu vardır, bu playstation oyunlarını bir emülatör vasıtası ile PC de oynamak gibi bir imkanımız var mı ?
Daha az bütçe diye bir şey yok ama sen bilirsin.PC'de hem oyun oynar hem işini yapar, artı olarak daha yüksek grafik alırken daha az bütçe ayırır.
Yeni oyunlar oynanmıyor, en son The Last Of Us oynanabiliyordu sanırım, ufak bir araştırmayla bulabilirsin.Hangi programla yapıyoruz ve hangi oyunlar olduğunu söyler misin? Mesela God of War oyununu merak ediyorum.
Hele ki şuan fiyatları düşünürsek PS5 almak her açıdan daha mantıklı. Bütçe yetmez ise PS4 Pro mecbur. Arkadaş PC ile alakalı bir şey söylememiş. Ne alaka da PC öneriyorsunuz?Arkadaşlar istersem bir PC de alabilirim ama TLOU2 çok sevdiğim bir oyun kaliteli bir oyun. Bilgisayar almayı mı önerirsiniz, yoksa TLOU2 PS5'e gelince PS5 mi almayı mı? Ya da direkt PS4 mü almayı mı önerirsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.