Çözüldü The Last of Us Part II kaydı silindi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

burak5566

Decapat
Daha fazla  
Oyunu dün bayağı oynadım yaklaşık 6-7 saat civarında. Tam çıkacakken oyunu kaydetmek istedim ama kayıt yerine girmeye her çalıştığımda girmedi ve ben de kontrol amaçlı son kayıt yerinden başlat seçeneğini kullandım ve aynı yerdeydim bu yüzden kayıt olduğunu düşünüp oyunu kapatmıştım ama bugün oyuna girdiğimde dünki oynadıklarımın hiçbirinin kaydolmadığını fark ettim. Bu ilerlememi nasıl geri alacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunda autosave sorunu var, ben de dahil olmak üzere çoğu kişi bu hatayı yaşadı. Benim 9 saatlik save dosyam gitti. Ben de full save yükleyip bölümler kısmında kaldığım yeri seçip oynamaya başladım.
Save bu, devam edecekseniz işini görür.
Oyunda autosave sorunu var, ben de dahil olmak üzere çoğu kişi bu hatayı yaşadı. Benim 9 saatlik save dosyam gitti. Ben de full save yükleyip bölümler kısmında kaldığım yeri seçip oynamaya başladım.
Save bu, devam edecekseniz işini görür.

Çözüm
Bu problemi yaşayan ilk siz değilsiniz maalesef, bu yüzden de herkes oyundan çıkmadan önce otomatik kayıta güvenmiyor ve save alıp çıkıyor. Oyunun save lokasyonunu bulun ve kaydınızın durup durmadığına bakın dosyada.

nasıl kuracağıma diar bir video varmı veya anlatırsanız sevinirim

@burak5566
Bunda tüm geliştirmeler yapılmış halde mi?
Hayır, steamde bir konuda oyunu bitirmiş birisinin save dosyası. Kendi tarzına göre oynamış. Gizlilik ve ok, yay geliştirilmişti.
Silahlar da full upgrade değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…