Çözüldü The Last of Us Part II kaydı silindi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

burak5566

Decapat
Daha fazla  
Oyunu dün bayağı oynadım yaklaşık 6-7 saat civarında. Tam çıkacakken oyunu kaydetmek istedim ama kayıt yerine girmeye her çalıştığımda girmedi ve ben de kontrol amaçlı son kayıt yerinden başlat seçeneğini kullandım ve aynı yerdeydim bu yüzden kayıt olduğunu düşünüp oyunu kapatmıştım ama bugün oyuna girdiğimde dünki oynadıklarımın hiçbirinin kaydolmadığını fark ettim. Bu ilerlememi nasıl geri alacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunda autosave sorunu var, ben de dahil olmak üzere çoğu kişi bu hatayı yaşadı. Benim 9 saatlik save dosyam gitti. Ben de full save yükleyip bölümler kısmında kaldığım yeri seçip oynamaya başladım.
Save bu, devam edecekseniz işini görür.
@burak5566 İçindeki 755807
Hayır, steamde bir konuda oyunu bitirmiş birisinin save dosyası. Kendi tarzına göre oynamış. Gizlilik ve ok, yay geliştirilmişti.
Silahlar da full upgrade değil.
O zaman iyi. Tüm geliştirmeler yapılmış olsaydı oyunun keşif zevki olmazdı.

Kral, dosya gezginini aç sonra belgelerime gir sonra the last of us part II klasörüne sonra da id olan klasöre ve en sonda save data klasörüne gir ve indirdiğin dosyayı buraya at.

peki bunlardan hangisini indireceğim

bunu nasıl yapıcam peki bir yazabilir misin reis nereye atıcam

Bunların hepsini indirip kopyalayın ve TLOU2 save dosyası klasörünün içine atın. Dosyaları değiştirmesine izin verin.
En alttaki dosyayı indirmene gerek yok.
en alttaki hariç indirip direk save datanın içine kopyaladım ama olmadı sanki

@Kyz2n @burak5566
İçindeki save data klasörünü kopyalayın. Belgelerim klasörüne girin. Kullanıcı adınızın yazılı olduğu klasöre girin. Sonrasında The Last of Us Part 2 klasörüne girin. Save data klasörüne kadar devam edin. Sonrasında kopyaladığınız dosyası save data klasörünün olduğu kısma yapıştırın. Bir bildiri çıkıcak. Dosyaların üzerine yazmasına izin ver deyin.
Daha detaylısı ekran görüntüsü ile anlatmak var
Fakat yaparsınız bir şey yok bunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…