The Last of Us Part II PC'ye gelir mi?

Günümüzde 70 Doları hakeden bir oyun mu var sanki? Türkiyeden kazanamazlarsa yabancılardan kazanırlar.

2025'te gelir diye tahmin ediyorum. Çok çok sağlam bir oyundur, PC oyuncularının da bu şaheseri oynayabilmesi iyi olacaktır

Maalesef çıkana kadar kur da artar, fiyatı cepleri yakar.

Çalışıp kazanıyoruz çok şükür gerekirse 3500 TL olsun.

Hep böyle depresif olmayın moralinizi bozmayın Epic Games var gerçi zamlanacak oyunlar Epic'te ama olsun parası olan alır parası ve sistemi olmayan için YouTube var.

Oyunlarımın bir çoğunu Steam'de aldım buna rağmen Epic'e geçip paramı batırayım mı? ayriyeten Steam daha çok hoşuma gidiyor. Devir kötü devir herkes bir oyuna 3000 - 4000 gibi bir para veremiyor. Sizede tavsiyem oyuna direk yüklü miktarda para vermeyin. az indirim bekleyin.

Ucuza oyunun steam key ini satan yerlerde var aldım çok fazla o da mantıklı yani.

Bilgisayarım yoktu bilgisayar aldım fakat şimdi gelse de oynayamayacağım. fiyatlar gerçekten çok uçuk.

Allah'tan umut kesilmez hocam bende çok oyun aldım nasıl olsa bir gün oynarım diye PCem oldu gene oynamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…