Vallahi nasıl olacak bilmiyorum.Allah'tan umut kesilmez hocam bende çok oyun aldım nasıl olsa bir gün oynarım diye PCem oldu gene oynamıyorum![]()
Vallahi nasıl olacak bilmiyorum.Allah'tan umut kesilmez hocam bende çok oyun aldım nasıl olsa bir gün oynarım diye PCem oldu gene oynamıyorum![]()
Vallahi nasıl olacak bilmiyorum.Dediğiniz gibi Allah'tan umut kesilmez haydi bakalım.
![]()
Kaliteli bir bilgisayarım var zaten o dert değil, yeni aldım daha. asıl sorun Last of us gibi başyapıt bir oyunu deneyimlemek. Part1'i de, Part2'yi de YouTube'dan izleyip bitirdim. lakin yinede kendim deneyimlemek istiyorum.Umarım kaliteli bilgisayarın olur hocam umarım Turbox ve Casper'e bulaşmazsın.
Kaliteli bir bilgisayarım var zaten o dert değil, yeni aldım daha. Asıl sorun Last of Us gibi başyapıt bir oyunu deneyimlemek. Part1'i de, Part2'yi de YouTube'dan izleyip bitirdim. Lakin yine de kendim deneyimlemek istiyorum.
Optimizesi düzeltilmiş fakat halen var. 4060 kartım var dediğim gibi sorun değil.O biraz zor RTX 4000+ kartın yoksa oynamak mümkün değil optimizesi çok kötü.
Optimizesi düzeltilmiş fakat halen var. 4060 kartım var dediğim gibi sorun değil.
Kasar diye bir şey belirtmedim ben farkındaysanız. ki 4060 adı üstünde, mümkün değil.O zaman deneyebilirsin kasmaz muhtemelen.
Oyunlarımın birçoğunu Steam'de aldım buna rağmen Epic'e geçip paramı batırayım mı? Ayrıyeten Steam daha çok hoşuma gidiyor. Devir kötü devir herkes bir oyuna 3000 - 4000 gibi bir para veremiyor. Size de tavsiyem oyuna direk yüklü miktarda para vermeyin. Az indirim bekleyin.
İndirimleri yetersiz Steam dolara geçti gerekirse sterlin e geçsin 10 numara platform Steam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.