The Last of Us Part II Türkçe dublaj mı alt yazılı mı oynanmalı?

S

Sormayin hocam ayni durumdan muzdarip biri olarak oyuna odaklanip akip gitmekten ziyade aklima takilan bu oluyor 😃

Haklisiniz hocam Türkçe oyun last of us dışında hiç görmedim açıkçası birkaç şirket dışında bunu düşüneni bulmak büyük bir şans

Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz hocam?
Daha başlayalı bir saat oldu dublajla dinanın sesi bir garip geldi açıkçası orjinalini fazla bilmememe rağmen o yüzden karar veremedim.

Daha başlayalı bir saat oldu dublajla dinanın sesi bir garip geldi açıkçası orjinalini fazla bilmememe rağmen o yüzden karar veremedim.
Ellie nin sesi dışında ki yan karakterlerin seslendirmenleri iyi mi kötü mü bilemedim bende orijinali de deneyin bakalim ne düşüneceksiniz

Ellie nin sesi dışında ki yan karakterlerin seslendirmenleri iyi mi kötü mü bilemedim bende orijinali de deneyin bakalim ne düşüneceksiniz
Tommy nin sesi de hoşuma gitmedi ama dublaj oynayacağım sanırım. Dediğim gibi nefret kusmalı bağırmalı sahnelerde altyazılı elbet daha iyidir ama dublajlı oyun seçeneği çok kalmadı artık etinden sütünden faydalanmak lazım şans olunca. İki şekildede bitiren birinden de duymak isterim açıkçası fikrini.

Tommy nin sesi de hoşuma gitmedi ama dublaj oynayacağım sanırım. Dediğim gibi nefret kusmalı bağırmalı sahnelerde altyazılı elbet daha iyidir ama dublajlı oyun seçeneği çok kalmadı artık etinden sütünden faydalanmak lazım şans olunca. İki şekildede bitiren birinden de duymak isterim açıkçası fikrini.
oyunun ilk birkaç saatini altyazili oynayip bir yandan da sahnelerin dublajlarini izledim altyazili devam ediyorum şuan da ama dediginiz gibi dublaj pek rastlanan bir durum degil varken oynamayinca icim rahat etmiyor oynayinca alisamiyorum tam olarak zorlamak lazim sanirim 😃bu arada last of us 1 de dublaj bitirmiş biri olarak üzülmedim asla

Oyunu Türkçe dublaj ve Türkçe alt yazı ile bitirdim. Dublaj nasılmış diye deneyeyim dedim ve hayran kaldım. Oyunda toplam 1 saat bile görmediğimiz Jesse'yi bile Arda Aydın gibi bir seslendirmenimiz seslendirmiş. 1-2 saat şans verin, hoşunuza gitmezse orijinali ile oynarsınız zaten.

Oyunu Türkçe dublaj ve Türkçe alt yazı ile bitirdim. Dublaj nasılmış diye deneyeyim dedim ve hayran kaldım. Oyunda toplam 1 saat bile görmediğimiz Jesse'yi bile Arda Aydın gibi bir seslendirmenimiz seslendirmiş. 1-2 saat şans verin, hoşunuza gitmezse orijinali ile oynarsınız zaten.
Dün gece dublaja alip 1-2 saat oynadim ve daha hoşuma gitti benim de ayni ara sahneleri altyazili olarak tekrar da izledim dublajin havasi daha hoşuma gitti sanki ilk oynayisimda dublaj ile bitireceğim gibi görünüyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı