The Last of Us PC fiyatı kaç TL olur?

Ben size bir şey mi dedim? Asıl siz kavga başlatıyorsunuz... Adam 50 dolara oyun çıkaracak diye hayvan diyor hakaret değil mi?
50 dolara çıkardığı oyun, o ülkedeki asgari ücretin altıda/yedide birine denk geliyorsa, bu bölgesel fiyatlandırma olmuyor. ''Yurtdışında 70 dolar, bizde 50 dolar yuppi''lik bir durum yok.

Şirket 5 yıl çalıştığı oyunu 5 dolara satmasın ama ben bir oyunu alabilmek için 5 gün boyunca çalışayım. Çünkü adil olan bu. Üstüne de biri gelip bana ''paranız yoksa mızmızlanmayın'' desin. Bu durumun sorumlusunun şirket olmadığının bilincindeyim, yalnız yazdığınız yazı aşırı itici duruyor. Haberiniz olsun. Neyse, konuyu daha fazla dağıtmayalım.
 
50 dolara çıkardığı oyun, o ülkedeki asgari ücretin altıda/yedide birine denk geliyorsa, bu bölgesel fiyatlandırma olmuyor. "yurt dışında 70 dolar, bizde 50 dolar yuppi"lik bir durum yok.

Şirket 5 yıl çalıştığı oyunu 5 dolara satmasın ama ben bir oyunu alabilmek için 5 gün boyunca çalışayım. Çünkü adil olan bu. Üstüne de biri gelip bana "paranız yoksa mızmızlanmayın" desin. Bu durumun sorumlusunun şirket olmadığının bilincindeyim, yalnız yazdığınız yazı aşırı itici duruyor. Haberiniz olsun. Neyse, konuyu daha fazla dağıtmayalım.

Evet, haklısınız. Ben size paranız yoksa mızmızlanmayın demedim, oyunun 200-300 TL olmasını bekleyip olmayınca da suçu şirkete atanlara dedim. Bende maaşımın büyük bir kısmını oyuna vermezdim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı