The Last of Us PC için çıkar mı?

Evet fikirleri almak istiyorum. İlk oyun çıktığından beri herhangi bir spoiler yememek için büyük çaba sarf ettim. Neredeyse hiçbir oyun içi görüntü, karakterler vs. görmedim. Sadece zombili bir oyun ve ana karakterler bir kız ile bir adam galiba o kadar biliyorum 😄. Ama nereye gitsem hangi videoyu izlesem insanlar öve öve bitiremiyor 2. oyun da acayip bir şeymiş galiba. Hayatım boyunca asla oyun konsolu almadım ve de oynamadım çok uzağım o teknolojiye daha da almam diye düşünüyorum. (PlayStation'u açıp kapatamam bile) day's gone PC için çıkınca bir heveslendim belki diğer PS exclusive oyunları da gelir diye sizin fikriniz nedir sizce? PC'ye çıkmazsa bu oyunu bir 5 yıl daha oynayamam.

Çıkmayacak ama ben zaten oynadım. Bence PS4 kiralanır oyun için.

Çıkacak olsa ilk TLOU çıkardı şimdiye bence. Ancak onun yerine yepsyeni oyunlar geliyor PC'ye. Yakın gelecekte çıkacağını düşünmüyorum. Çünkü GOW, Uncharted, TLOU gibi oyunlar Playstation aldıran oyunlar. Ama yine de en azından ilk oyun PC'ye çıksa fena olmazdı. Zaten Remake yapıyorlarmış sanırım. Belki de gelir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı