The Last of Us tarzı oyun önerisi

yasin411

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
Dishonored'dan sonra Bu oyunu da bitirdim. Başka story oyun oynamadım. Last of Us cidden hoşuma gitti yanımdaki kızı kendi cocugum gibi hissettim. Sadece onu korumak istedim sonuna dek. 2'yi de oynayıp bitireceğim bana bu tarz oyun önerir misiniz? Bütçem 600 TL.

help me

Son düzenleyen: Moderatör:
The Walking Dead Telltale'in yaptığını oynayabilirsiniz tema aynı zaten hikayesi de iyidir oynanış tabii ki seçerek ilerlemeli ama siz biraz daha hikayeye ve duygu yoğunluğunu benzer bir şey arıyorsunuz gibi o yüzden dedim. Eğer Last of Us tarzı çocuk baba hikayesi arıyorsanız God of War'da o konuda iyidir.

The Walking Dead Telltale'in yaptığını oynayabilirsiniz tema aynı zaten hikayesi de iyidir oynanış tabii ki seçerek ilerlemeli ama siz biraz daha hikayeye ve duygu yoğunluğunu benzer bir şey arıyorsunuz gibi o yüzden dedim. Eğer Last of Us tarzı çocuk baba hikayesi arıyorsanız God of War'da o konuda iyidir.

Teşekkürler alternatif hikayeli oyun önerisine de açığım. İlla çocuklu olmak zorunda değil uzun oynanış süresi olsa güzel olur.

Günlük 4-5 saat bilgisayarda geçiriyorum. Eve geldiğimde güzel bir hikayesi olan oyunu bitirmek istiyorum, önerilere açığım.
410 TL Steam sepeti önerisi burada verdiğim önerilerin çoğu hikayeli olmakla birlikte özellikle zengin hikayeli oyun diyorsanız alt kısımda önerdiklerime bakabilirsiniz.

200 TL'ye kadar oyun önerisi başlığında da bu indirim döneminde benim neler aldığım yazıyor.
İkisine de baktığınızda elbet kendi tarzınıza uygun bir şeyler bulabileceğinize inanıyorum.

Günlük 4-5 saat bilgisayarda geçiriyorum. Eve geldiğimde güzel bir hikayesi olan oyunu bitirmek istiyorum, önerilere açığım.

Eğer TLOU benzeri baba kızı şeklinde bağ istiyorsan A Plague Tale: Innocence tam sana göre. Çok kaliteli bir oyundur abla ve kardeşinin çıktığı zorlu yolculuğu anlatıyor.
Ama uzun soluklu oyun istiyorsan Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu, Days Gone, RDR2, Dying Light 1 ve 2serisi, Metro Serisi ve Detroit Become Human'a bakabilirsin

Eğer TLOU benzeri baba kızı şeklinde bağ istiyorsan A Plague Tale: Innocence tam sana göre. Çok kaliteli bir oyundur abla ve kardeşinin çıktığı zorlu yolculuğu anlatıyor.
Ama uzun soluklu oyun istiyorsan Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu, Days Gone, RDR2, Dying Light 1 ve 2serisi, Metro Serisi ve Detroit Become Human'a bakabilirsin

RDR2 kaç saatte biter ortalama çok iyiymiş duyduğum kadarıyla

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı