Sizin dediğiniz yöntem eski korsan CD'lerin mantığıyla aynı, orijinal oyunu kopyalayıp satarlardı biz de öyle alırdık, orijinale göre daha ucuz olurdu ama yapımcıya da para gitmezdi, oradaki satıcı adam her kimse ona kazandırmış olurdunuz.
Benim takıldığım nokta hikayeli oyuna para verilmez olayı. Online oyuna verilir çünkü korsan versiyonu yok kafası. Yani kısaca oyuna para verilmez diyor arkadaş. Parası yetmeyen biri korsan dışında seçeneği yok zaten. Korsan oyunlar olmasaydı şu anki oyun kültürüm olmazdı benim, ama şu an uzun süredir orijinal takılıyorum korsanla uğraşmıyorum alıştığın şey neyse ona devam ediyor insan.
Hocam hiç mi bir oyun firması oyunu satmadı diye battı, kapandı haberi görmediniz ya da sevdiğiniz bir oyun serisi vardır satmadı diye devamı gelmedi gibi. En azından sevdiğiniz oyuna destek verirsiniz. Bir oyuna 1000 TL küsur vermek bana da absürt geliyor ama bu parayı verdiğim oyun bir elin parmağını geçmez, indirim kovalarım, game Pass denerim, CD key bulurum ucuza bu şekilde idare edilir ya da korsan oynarsın sonra indirime girince alırsın gibi.