The Last of Us™ part ı indirilir mi?

keremmh

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
rtx 4060 8 gb
Anakart
b450M-II
İşlemci
AMD RYZEN 5600
GTA 5 yüklemiştim bilgisayara fakat yarım bır saat açık kaldıktan sonra FPS dropları, FPS düşmesi sorunu yaşıyordum. Aldığıma pişman oldum. Sistem gereksinimlerimi karşılıyor ve bilgisayarım toz vs. yoktu. Yani sistemi boğmayan, sıcaklığını arttırmayan da bir şey yoktu. Bu oyunu alacağım ama tekrar bu sorunu yaşar mıyım, yardımcı olursanız sevinirim.

GTA 5 yüklemiştim bilgisayara fakat yarım bır saat açık kaldıktan sonra FPS dropları, FPS düşmesi sorunu yaşıyordum. Aldığıma pişman oldum. Sistem gereksinimlerimi karşılıyor ve bilgisayarım toz vs. yoktu. Yani sistemi boğmayan, sıcaklığını arttırmayan da bir şey yoktu. Bu oyunu alacağım ama tekrar bu sorunu yaşar mıyım, yardımcı olursanız sevinirim.

İşlemcimiz aynı ana kartımız aynı ekran kartım 3060 12 GB ben GTA 5 100 FPS alabildim The Last of Us'ta ise 80-100 arası alabildim bence sorun bilgisayarınızda. Yeni mi aldınız?

senin sistemine yakın bir sistemim var orta ayarlarda 60 70 alıyorum bazen cok nadir 50 düşüyor playstation 4 proda aynı fps değerlerini veriyor diye duymuştum oynatır ama hafif kasmalar olur

Yaşayabilirsiniz, bu oyun 5090 final boss olarak değerlendiriliyordu, düzelmediyse.

Onun yerine ilk oyunu izleyip 2. oyunu alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı