Steam Epic Games The Last of Us™ Part II Remastered %20 İndirimde

swaghos

Hectopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
The Last of Us™ Part II Remastered, Steam & Epic Games'te ''%20'' indirim alarak.

Steam: 2050 > 1640 TL

Epic Games: 1250 > 999 TL fiyatına düştü / Oyun ilkkez bu platformlarda indirime girdi!

ÖNEMLİ: >
Oyunu Epic Games'ten alırsanız %20'si Epic ''200 TL'' bakiyenize iade oluyor / Böylece ''799 TL'' fiyatına almış olacaksınız. (iki platform arasında 2 katı bir fark var.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
İndirim çok yüksek bir indirim değil fakat değerlendirilebilir. Koleksiyonluk güzel oyun.

@Kaan Öner, optimizasyon sorunlarını büyük ölçekte düzeltmiş. 1. oyundaki gibi hissiyatsızlık yoktu ben oynadığımda.

@Kaan Öner, optimizasyon sorunlarını büyük ölçekte düzeltmiş. 1. oyundaki gibi hissiyatsızlık yoktu ben oynadığımda.

Yani part 1 gerçekten çok kötüydü aim çeviriyorsun sanki böyle o akıcılık yok gibi yürüyorsun yine aynı part 2 akıcı ise güzel ama bu sefer de part 1 oynamadan 2 oynamak nasıl olur bilemedim PS4-5 şart oldu herhalde.

@Kaan Öner, ben sırf o yüzden 1. oyunu baştan sona izledim. 2. oyunu o şekilde oynadım. Hiç çekilecek gibi değildi.

Paycell indirimini de eklersek 200 lira daha düşüyor bilginize.

1.oyunda sorun yok ki ben oynuyorum.

Olayı anlamamışsınız keşke okusanız sorun demedik akıcılık yok dedik yüksek FPS vermesine rağmen akıcılık yok.

@Kaan Öner, ben sırf o yüzden 1. oyunu baştan sona izledim. 2. oyunu o şekilde oynadım. Hiç çekilecek gibi değildi.

Bende öyle yapacağım sanırsam hocam ya da dişimi sıkıp bitireceğim yani Sony aynı hataya düşmemiş belli ki yoksa çok sıkıntı yaşardı part 1 faciasından sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…