Steam Epic Games The Last of Us™ Part II Remastered %20 İndirimde

swaghos

Hectopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
The Last of Us™ Part II Remastered, Steam & Epic Games'te ''%20'' indirim alarak.

Steam: 2050 > 1640 TL

Epic Games: 1250 > 999 TL fiyatına düştü / Oyun ilkkez bu platformlarda indirime girdi!

ÖNEMLİ: >
Oyunu Epic Games'ten alırsanız %20'si Epic ''200 TL'' bakiyenize iade oluyor / Böylece ''799 TL'' fiyatına almış olacaksınız. (iki platform arasında 2 katı bir fark var.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1756161666221.png

Son düzenleme:
İndirim çok yüksek bir indirim değil fakat değerlendirilebilir. Koleksiyonluk güzel oyun.

@Kaan Öner, optimizasyon sorunlarını büyük ölçekte düzeltmiş. 1. oyundaki gibi hissiyatsızlık yoktu ben oynadığımda.

@Kaan Öner, optimizasyon sorunlarını büyük ölçekte düzeltmiş. 1. oyundaki gibi hissiyatsızlık yoktu ben oynadığımda.

Yani part 1 gerçekten çok kötüydü aim çeviriyorsun sanki böyle o akıcılık yok gibi yürüyorsun yine aynı part 2 akıcı ise güzel ama bu sefer de part 1 oynamadan 2 oynamak nasıl olur bilemedim PS4-5 şart oldu herhalde.

@Kaan Öner, ben sırf o yüzden 1. oyunu baştan sona izledim. 2. oyunu o şekilde oynadım. Hiç çekilecek gibi değildi.

1.oyunda sorun yok ki ben oynuyorum.

Olayı anlamamışsınız keşke okusanız sorun demedik akıcılık yok dedik :D yüksek FPS vermesine rağmen akıcılık yok.

@Kaan Öner, ben sırf o yüzden 1. oyunu baştan sona izledim. 2. oyunu o şekilde oynadım. Hiç çekilecek gibi değildi.

Bende öyle yapacağım sanırsam hocam ya da dişimi sıkıp bitireceğim yani Sony aynı hataya düşmemiş belli ki yoksa çok sıkıntı yaşardı part 1 faciasından sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı