Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.149 Makaleler 3 Çözümler 83 3 Nisan 2025 #11 YüzbaşıJohnPrice dedi: Bence bitmedi. Bitmemiştir değil mi... Eki Görüntüle 2461039 Genişletmek için tıkla... RTX denen arkadaş geldiğinden beridir GTX üvey kardeş oldu. Boş verin elin NVIDIA'sını siz fakirin dostu AMD'ye geçin.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Bence bitmedi. Bitmemiştir değil mi... Eki Görüntüle 2461039 Genişletmek için tıkla... RTX denen arkadaş geldiğinden beridir GTX üvey kardeş oldu. Boş verin elin NVIDIA'sını siz fakirin dostu AMD'ye geçin.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.767 Makaleler 2 Çözümler 444 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #12 Maxtoric dedi: RUNE sağlam bir ekip. Ben 1 ay sürer sanıyordum. Repackerlere 1 haftaya kalmaz gelir. Genişletmek için tıkla... Sony oyunlarında denuvo bulunmadığı için hemen kırılıyor. Repack sitelerine 1 gün içerisinde düşer bence veya gece yarısına doğru.
Maxtoric dedi: RUNE sağlam bir ekip. Ben 1 ay sürer sanıyordum. Repackerlere 1 haftaya kalmaz gelir. Genişletmek için tıkla... Sony oyunlarında denuvo bulunmadığı için hemen kırılıyor. Repack sitelerine 1 gün içerisinde düşer bence veya gece yarısına doğru.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.149 Makaleler 3 Çözümler 83 3 Nisan 2025 #13 Yutka46 dedi: Sony oyunlarında denuvo bulunmadığı için hemen kırılıyor. Repack sitelerine 1 gün içerisinde düşer bence veya gece yarısına doğru. Genişletmek için tıkla... Olmasın bir zahmet. Zaten FPS yerlerde, bir de denuvo koyarlarsa oyun hepten gider. EMPRESS'in kırdığı denuvo oyunlar orijinalden daha çok FPS veriyor.
Yutka46 dedi: Sony oyunlarında denuvo bulunmadığı için hemen kırılıyor. Repack sitelerine 1 gün içerisinde düşer bence veya gece yarısına doğru. Genişletmek için tıkla... Olmasın bir zahmet. Zaten FPS yerlerde, bir de denuvo koyarlarsa oyun hepten gider. EMPRESS'in kırdığı denuvo oyunlar orijinalden daha çok FPS veriyor.
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.160 Makaleler 65 Çözümler 1.032 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #14 YüzbaşıJohnPrice dedi: Aynı konuyu ben açsam ban yerdim. Orijinal oynayın arkadaşlar, kıyın paraya. Genişletmek için tıkla... Yok, biz paraya kıymayalım. Her zamanki yoldan devam. Herkese iyi oyunlar arkadaşlar.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Aynı konuyu ben açsam ban yerdim. Orijinal oynayın arkadaşlar, kıyın paraya. Genişletmek için tıkla... Yok, biz paraya kıymayalım. Her zamanki yoldan devam. Herkese iyi oyunlar arkadaşlar.
Nyxa Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Nisan 2025 #15 YüzbaşıJohnPrice dedi: Aynı konuyu ben açsam ban yerdim. Orijinal oynayın arkadaşlar kıyın paraya. Genişletmek için tıkla... Ne Amerikalı ne de Avrupalılar kadar kazanıyoruz. Ama ödemeye gelince aynı parayı istiyorlar.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Aynı konuyu ben açsam ban yerdim. Orijinal oynayın arkadaşlar kıyın paraya. Genişletmek için tıkla... Ne Amerikalı ne de Avrupalılar kadar kazanıyoruz. Ama ödemeye gelince aynı parayı istiyorlar.
Cranz Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 319 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #16 Speedrun filan mı yapıyorlar, bu ne hız? Oyunun bilgisayara çıktığını şimdi öğrendim.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #17 Maxtoric dedi: RUNE sağlam bir ekip. Ben 1 ay sürer sanıyordum. Repackerlere 1 haftaya kalmaz gelir. Genişletmek için tıkla... Oyunun crack koruması bile yok ki. Kırmak bile denmez buna sadece 3-5 herkesin yapabileceği işlem yapıp P2P yerlere salınıyor
Maxtoric dedi: RUNE sağlam bir ekip. Ben 1 ay sürer sanıyordum. Repackerlere 1 haftaya kalmaz gelir. Genişletmek için tıkla... Oyunun crack koruması bile yok ki. Kırmak bile denmez buna sadece 3-5 herkesin yapabileceği işlem yapıp P2P yerlere salınıyor
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.149 Makaleler 3 Çözümler 83 3 Nisan 2025 #18 fermaNga dedi: PiratedGames'in Megathread'inde "DDL" kısmında bahsettiğiniz forumun adı bulunuyor. Oradan baksın arkadaş. "CS." ile başlıyor. URL ".ru" ile bitiyor. Genişletmek için tıkla... Evet zaten bulabilsin diye isminde "CS" var dedim Ancak sanırım pek güvenmiyor bana.
fermaNga dedi: PiratedGames'in Megathread'inde "DDL" kısmında bahsettiğiniz forumun adı bulunuyor. Oradan baksın arkadaş. "CS." ile başlıyor. URL ".ru" ile bitiyor. Genişletmek için tıkla... Evet zaten bulabilsin diye isminde "CS" var dedim Ancak sanırım pek güvenmiyor bana.
Z Zeronxxxxx Picopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #19 Maxtoric dedi: Evet zaten bulabilsin diye isminde "CS" var dedim Ancak sanırım pek güvenmiyor bana. Genişletmek için tıkla... Bu kadar alıngan olmayın bilmediğimden sordum. Sitenin adını bulmak kolay zaten ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum.
Maxtoric dedi: Evet zaten bulabilsin diye isminde "CS" var dedim Ancak sanırım pek güvenmiyor bana. Genişletmek için tıkla... Bu kadar alıngan olmayın bilmediğimden sordum. Sitenin adını bulmak kolay zaten ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.694 Çözümler 5 4 Nisan 2025 #20 YüzbaşıJohnPrice dedi: Aynı konuyu ben açsam ban yerdim. Orijinal oynayın arkadaşlar kıyın paraya. Genişletmek için tıkla... Hocam indirime soksalar alırız ama sokmuyorlar ki. Allahin belası oyunlar ps store'da %50 indirim alırken steamde almıyorlar.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Aynı konuyu ben açsam ban yerdim. Orijinal oynayın arkadaşlar kıyın paraya. Genişletmek için tıkla... Hocam indirime soksalar alırız ama sokmuyorlar ki. Allahin belası oyunlar ps store'da %50 indirim alırken steamde almıyorlar.