Maxtoric
Megapat
- Makaleler
- 3
RTX denen arkadaş geldiğinden beridir GTX üvey kardeş oldu. Boş verin elin NVIDIA'sını siz fakirin dostu AMD'ye geçin.
RTX denen arkadaş geldiğinden beridir GTX üvey kardeş oldu. Boş verin elin NVIDIA'sını siz fakirin dostu AMD'ye geçin.
Sony oyunlarında denuvo bulunmadığı için hemen kırılıyor. Repack sitelerine 1 gün içerisinde düşer bence veya gece yarısına doğru.RUNE sağlam bir ekip. Ben 1 ay sürer sanıyordum. Repackerlere 1 haftaya kalmaz gelir.
Olmasın bir zahmet. Zaten FPS yerlerde, bir de denuvo koyarlarsa oyun hepten gider. EMPRESS'in kırdığı denuvo oyunlar orijinalden daha çok FPS veriyor.Sony oyunlarında denuvo bulunmadığı için hemen kırılıyor. Repack sitelerine 1 gün içerisinde düşer bence veya gece yarısına doğru.
Aynı konuyu ben açsam ban yerdim. Orijinal oynayın arkadaşlar, kıyın paraya.
Aynı konuyu ben açsam ban yerdim. Orijinal oynayın arkadaşlar kıyın paraya.
Oyunun crack koruması bile yok ki. Kırmak bile denmez buna sadece 3-5 herkesin yapabileceği işlem yapıp P2P yerlere salınıyorRUNE sağlam bir ekip. Ben 1 ay sürer sanıyordum. Repackerlere 1 haftaya kalmaz gelir.
PiratedGames'in Megathread'inde "DDL" kısmında bahsettiğiniz forumun adı bulunuyor. Oradan baksın arkadaş. "CS." ile başlıyor. URL ".ru" ile bitiyor.
Bu kadar alıngan olmayın bilmediğimden sordum. Sitenin adını bulmak kolay zaten ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum.Evet zaten bulabilsin diye isminde "CS" var dedim
Ancak sanırım pek güvenmiyor bana.
Hocam indirime soksalar alırız ama sokmuyorlar ki. Allahin belası oyunlar ps store'da %50 indirim alırken steamde almıyorlar.Aynı konuyu ben açsam ban yerdim. Orijinal oynayın arkadaşlar kıyın paraya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.